19 123
發新話題

10月份廣膠會真情巨獻!!!(地鐵沿線偷跳指南)

10月份廣膠會真情巨獻!!!(地鐵沿線偷跳指南)

眼見廣膠會又要來了,為方便各位兄弟在高強度工作下,能適當發泄發泄,小弟特意為各位兄弟簡單介紹一下廣州地鐵沿線的場所(廣州基本未聽過有邪足,都系以桑拿為主),可能會寫得比較亂,希望各位兄弟不要見怪。
    好似從本屆廣膠會開始,所有分館基本取消,主要集中在琶洲國際展館,即地鐵圖上2號線,琶洲站。因琶洲比較近番禺,可能大家住的酒店會比較近番禺,我就由番禺講起吧:
    番禺去琶洲比較方便的地區從近到遠有大石、南村、市橋、石基,我大概簡單介紹一下:
    麗光明豬酒店桑拿(大石迎賓路段、3號線夏窖站再打的)
    環境:80
    囡囡質素:80
    價錢:DG價錢,即分4、5、6
    服務質素:學DG服務iso6、7成功力

今揮商務酒店休閒中心(大石迎賓路段、3號線夏窖站再打的)
    價錢:DG價錢,即分4、5、6
    服務質素:都系學DG服務ISO 6、7成功力(同明豬好近,所以好多野差唔多)

大石格淋桑拿(大石飄峰105國道、3號線大石站打的)
    環境:75
    價錢:198起機,500大野
    服務質素:70

南村今揮商務酒店休閒中心(南村迎賓路段,3號線長隆站打的)
    與大石今揮基本一樣。兩間隔唔遠。

市橋繁華路細昌酒店桑拿(3號線市橋站再打的)
    環境:75(老場)
    囡囡質素:75
    價錢:具體忘記左,大概起機200左右,大野600左右
    服務質素:75

市橋尾麗嘩酒店桑拿(3號線番禺廣場站再打的,清河路)
    環境:75(老場)
    囡囡質素:73
    價錢:268泰式(起機) 338美式(用BOBO起機) 大野600

市橋橋南街歐洲國際價日酒店1樓天遲休閒會館(3號線番禺廣場站再打的)
    環境:85(新場)
    價錢:198起機  258BOBO起機  308冰火 暫無大野
    服務質素:80

石基凱越酒店桑拿(3號線番禺廣場站再打的,市蓮路段)
    價錢:450大野DG ISO
    服務質素:80

市橋隆豬酒店保力胡桑拿(3號線市橋站再打的,迎賓路立交橋東則)
    環境:65
    囡囡質素:70
    價錢:98起機  128BOBO起機
    服務質素:70

黑店:膏爾夫健康中心(離3號線番禺廣場站好近)
    服務態度差
    價錢貴

番禺場總結:一個字,貴,番禺場比起廣州場貴好多,可能競爭小,而且服務唔見得太好。我講的地鐵出來打的都唔會好遠,亦有電單車(番禺未禁,廣州就無啦),如果要安全就最好打的。

講開三號線就繼續講三號線,因為三號線跨過幾個區,而家開始三號線的其他區的介紹:

三號線客村站:
    打的到廣州大道墩和大廈
    環境:70
    囡囡質素:75
    價錢:168起機  238 bobo起機、冰火等

三號線珠江新城站(人烟比較稀少):
    問人行過去(10分鐘路程)大浪逃莎
    環境:90
    囡囡素質:85(正骨)
    價錢:268中式  298泰式(都系正骨,無邪骨)
    服務素質:85

其他地區待續。。。,多謝支持!
    備注:此貼我會寫好多場的一些概況同大家分享,但系我唔系去過所有的場,我只系根據自己經驗及自己身邊朋友的體驗再有一些場的真實口碑寫出來的,時間都在哩兩三個月的情況,有任何錯漏,請大家指出!(近期內地物價上漲,可能某D價錢會升例如138變168咁;內地仲打緊風,有D場可能服務內容都有變)
    同大家分享下囡囡先,睇圖:

robertchan : 有用資料,加分。

good good

good 乜呢?

回復 1# 的帖子

多謝大哥....
我多數在一亳u出差.
有冇一亳u的桑拿提供.
萬分感謝

引用:
原帖由 cowsan 於 2008-9-17 01:58 發表
ching 你d料好齊wor, 齊到令人覺得好似copy...

btw, 條女幾得!
大佬,你咁講好Hert我,好打擊我再寫落去的積極性架!

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-9-17 08:40 發表
睇完d相就肯定好耐以前睇過。
兄弟,系好耐之前就睇過哩條囡?而家會唔會好老?

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-9-17 06:58 發表
wolf116師兄 你果幾張囡囡相   剛剛有人post過話要尋人  :heart: 你揾到可能有獎金喎
咁詳盡資料你都有:good2: 師兄 你真係"滾"瓜爛熟 你可以做"桑拿街駐廣州戰地記者"喇 開工 ...
D資料系自己根據經驗同朋友一齊總結出來的,如果有咩錯漏,版主要提醒提醒,戰地記者人工好高果喔:_n9:……版主系咪想益我啊……:biggrin:

Ching 好詳盡喎 :thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif:

不過咁既價錢又冇DG咁好既服務, 好似唔係好值喎

Thanks!! :biggrin:

19 123
發新話題