25 1234
發新話題

10月11日去惠州飲喜酒偷跳之旅(全文完)(有I級相)

10月11日去惠州飲喜酒偷跳之旅(全文完)(有I級相)

話說九月收到老表發英雄帖,1011嫁到惠州. 我立即報名參加, 以去飲為名偷跳為實. 有上來的街坊都知道小弟最近在深圳灣被女妖所困未有進軍長安.

前言
惠州區不是淡水, 淡水區是屬惠陽區, 一定不要搞錯, 因為上錯左大巴就僕街. 小弟都在發問區問過惠州的information, 我都估街坊都無去過, 今次深入虎穴不毛之地
,為有運起99神功,希望化解黑仔骨運.

坐車
都未去過為有去羅湖商業成坐大巴, 車費50, 車程1.5小時, 在惠州車站下車, 我的99神功話我知車站附近果然有骨塲, 有間金ip, 男方, 心中已經默默記下.

酒店
老表book左間酒店一層
,比我地老香住一晚. 位置在惠州西湖邊. 由大巴站打的
我地間酒店係3星級, 無計, 人地請一下車見到有sn 又有k 又有club. 心裡實在感激你呀
,老表, 我心裡己有plan A-外賣骨女/快仔. 我到實行plan A一于叫老表比間單人大床房拉. 原來我都有運, 佢地話我最後尼, 只有單人房要一個人位, 我心裡暗暗叫好.

惠州西湖
惠州西湖就系惠州名勝, 我影左比街坊睇, 沒什麼特別, 自己睇, 我問過的士佬佢話打的60文去泡溫泉, 佢話惠州土特產係梅菜.

去飲
夜晚換件3, 去西湖賓館飲, 老表都有米有成廿幾圍. 影下相, 食下飲下, 又食下飲下. 客家人真快手8點半就飲完. 今早飲完就出事拉
,班老人家話去沐足, 老表又吾帶, 班老人家話我成日上大陸做野(工作,吾係仆野), 要我帶. 今次真仆街要帶班老人家

夜遊步行街
我知道車站有沐足
,但好可能是邪足, 點算好呢? 我就想到車佢地去步行街shopping/ 沐足, 自己就可以閃人上到的士,我叫的士車我地去步行街行夜街. 去到才十點, 好多都關門, 無乜人氣, 街上D人今少, 我又比佢地捉住,走吾乜. 行到十一點見到幾間沐足都關門,今早關門無野

惠州偷跳失敗
大家都行到好支力
,都無行沐足唯有走人,返到酒店安頓好班老人家.我走去酒店間骨塲想plan A-外賣骨女,點知兩間都執左(可能嚴打未定). 為有等明日plan B DS偷跳

DS偷跳
12號早上飲早茶,
我知道佢地買左直達大巴車票100文到九龍塘, 下畫2點半開車, 我話我去坐大巴自已坐車返深圳, 當然拿拿淋坐去DS, 車程30分中, 去到老惠食左件後生大波妹, 300, 過程都係公式化左. 最衰係囡囡無笑容無表情, 大佬呀,吊出吾到真水,
都交D戲好冇. 我仆左有30分中, 差少少破世界記錄(今日想回來可能太久沒帶套),
吊都無乜feel吊吊下條野又軟左, 早吊早著. 無理由吾出就比錢. 所以話只要有恆心吊女會出汁, 佢出左D真水同夾夾下我條野之中到達頂峰了. 比錢走人. 坐大巴, 大巴今次行布吉, 布吉都建地鐵中, 如果建好地鐵就吾洗去近關口D 貴塲, 去下布吉D cheap (鬼叫小弟是窮鬼). 返到家6

個人意見:

冷漠的少女不如熱情的中女, 熱情的住家菜不如冷漠的骨女, , 當男人真煩

以前见過D post 話自己偷跳點西利,我估作大居多, 偷跳好鬼難

D相大部分有小弟無碼相吾方便post. 只糸post小弟手痕影D相,不喜勿吊.

robertchan : 謝謝惠州報告!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

溫馨提示:快快樂樂上大陸平平安安回家來

引用:
原帖由 fivesixnine 於 2008-10-13 02:50 PM 發表
AM兄,
多謝報告, 多謝分享
咁 … 又唔係咁遠播.
但系十點就關門; 唔係化.
會唔會佢地知到你帶左班老人家去,
所以早D關門, 等你地可以早D返去訓.

咁 … 你都冇試過D客家囡囡播
...
小弟在冰山火山中, 周旋在泠與熱之間

DS穿回工衣,但有(discuss朋友)話DS在打风中

多謝分享
睇到 AM 兄一開頭係威係勢落足眼力搵貨源
跟住又可以早飲早閃, 以為運氣係大吉, 可以係咁拮
結果睇到跟住個紅色標題係 "惠州偷跳失敗" 笑左出聲,
好在其他同事去左開會聽唔到
可以想像果晚 AM 兄一個人獨守空幃, 好夢成空有幾難守

引用:
原帖由 spamhehe 於 2008-10-13 03:12 PM 發表
  多謝分享
睇到 AM 兄一開頭係威係勢落足眼力搵貨源
跟住又可以早飲早閃, 以為運氣係大吉, 可以係咁拮
結果睇到跟住個紅色標題係 "惠州偷跳失敗" 笑左出聲,
好在其他同事去左開會聽 ...
我其實都糸想講惠州偷跳失敗的故事比大家開心下

以前见過D post 話自己偷跳點西利,我估作大居多, 偷跳好鬼難

am大大~~~老衛係咩no????

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-10-13 17:45 發表

我知!淡水!

有條花街好出名架~~我預定11月頭要再上去一轉~~

惠州我1995年已經註廠,以前一星期有五日去 ktv 隊酒,然後桑拿!晚晚玩到零晨四點。

當年君豪正骨,都要168加兩佰小費!貴場來。

當年君豪ktv 靚女:good2: 吾會彈女

不過這幾年君豪轉手,已經無人去玩。

ktv ,桑拿玩就去車站和麥地果邊新場。

講講下玩惠州又十幾年囉!

25 1234
發新話題