14 12
發新話題

10/4 大朗玫瑰之約

10/4 大朗玫瑰之約

趁著國慶假期最後一日,小弟都來個大朗玫瑰之約一游。

昨日上午在羅湖出發,在四號站乘坐往大朗之大巴,全車坐滿準時十一時開車,行左未夠十分鐘,突然爆汰,.司機立即打電話要求派另一部車過來,一段小插曲也花了十多分鐘,好在事發地點近羅湖車站,否則就更加大件事喇!

一落高速已經是大朗鎮,我坐在車的左手邊,之前師兄所拍的畫面一張一張活現眼前,後來看到麥當奴,坐在我後面的小兄弟說玫瑰之約,又有幾個人在下車,我亦即事下車啦。

橫過對面馬路,就在麥當奴食個快餐,然後行過去,一入門口係大大聲”歡迎光臨”,有個女的問是按摩還是沐足,我說沐足,她不斷在SELL什麼398一條龍,我再次說沐足可以喇,她便說沐足都有好多種,455098的還有1X8的,就在入房間短短三十秒時間,她不斷的SELL服務,真的是個好員工。

就在地下的一間雙人房,沒有洗手間的,最終當然要五十元正足,等左大約十五分鐘技師還未來,先出去小個便,順便吹一吹部長,今次是個男的,他問我為何不轉98那種?又好玩、技師又大方,我第三次說要50的可以,他才死死氣的回復投師好快到。

再等多十分鐘,技師終於來了,穿紅色吊帶的,小小肉地不是很肥,樣貌都可以,換左條短褲開始上鐘,先來按頭、按背、按身,怎麼沒有人肉梳化?再按手按腳算十分勤力,敷過熱毛巾,最後按腿及按肚子喇。

手法都唔錯,又玩丸丸又在龜頭套弄,成枝渣住黎撚,可惜全是隔褲的。又係呢招,搞到你硬晒然後問加唔加鐘,心諗山長水遠來到,點都例牌加啦。

點知一加鐘,囡囡變成電視妹,一隻手長按電視搖控器,好在另一隻手都在撚雀,不過沒有之前那麼積極,摸腰摸大脾都可以,摸左一兩波波,完全隔手隔腳,又是一個藝術品。

好快到鐘了,她問我加唔加/鐘,我反問她再加有什麼野好玩,她說都是這樣按,沒什麼特別,要刺激一些可以找個98的加鐘。那我當然不加啦,埋單RMB105,由於沒有互動所以沒給小費。

總括來說,玫瑰之約不及CA好玩,最唔好是太HARD SELL,無論咨客、部長以及技師都不停遊說升級其他套餐。

JOJO : 多謝有相報告. 係咁易加你小小分啦

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-5 20:17 發表
多謝遮神兄報告.
其實DL個SELLING POINT唔係沐足. 因為講到沐足好玩. CA無出其右. 反而呢度SELL D 小鎮風情. 行下街, RELAX下咁.
玫瑰出名係黃. D邪足就大膽好多. 好唔好玩睇你女女啦. 其實如果只係想去做個沐足. ...
DL 地方又的確幾整潔, 比 CA 寧靜安逸.
就是坐公車都沒有 CA 那般多人, 我坐 301 大巴去樟木頭, RMB 5 不過車程約 50 分鐘.

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-10-5 20:53 發表
玩法同CA一樣囉喎!
有無bonus就睇個別技師。糸CA都唔一定有bonus喎
下次可能試下 RMB 98 或中式先...

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-5 22:42 發表

去常平會近d. 不過最多快10分鐘. 其實打的係dl去cp都係30幾蚊. 呢樣野比ca優勝羅
實不相瞞, 其實我只是途經樟木頭, 下一站去左淡水.

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-5 22:42 發表

去常平會近d. 不過最多快10分鐘. 其實打的係dl去cp都係30幾蚊. 呢樣野比ca優勝羅
我下次可以試下dl cp過夜呀!!
dl入cp出, 或者cp入dl出!

引用:
原帖由 itskt 於 2008-10-6 00:26 發表

你係咪講我上次rose經歷?

係118跳舞餐, 之後upgrade加200(開價300, 還200), 囡囡幾好樣, 不過一d服務都冇, 加上張按摩椅好細, 不試也罷, 如果係想開大, 選一條龍吧. 又或者師兄們年青力壯, 可以梅開二度, 不 ...
講開 TV  ,昨日經過龍華 ,見到有間同名休閒中心 , 幾新下 ,唔知有冇關係 ?

引用:
原帖由 遮神 於 2008-10-5 20:04 發表
趁著國慶假期最後一日,小弟都來個大朗玫瑰之約一游。

昨日上午在羅湖出發,在四號站乘坐往大朗之大巴,全車坐滿準時十一時開車,行左未夠十分鐘,突然爆汰,.司機立即打電話要求派另一部車過來,一段小插曲也花了 ...
請問$98係點玩法架 ? 冰火 ? 三點式 ? 其他 ?

thank you 遮神 有相 report 呀 ! 大郎去過一次, 不過感覺唔好, 所以都唔會再去了 ! 都係CA好好多 !

14 12
發新話題