21 123
發新話題

處男報告梁圳港源休閒中心

處男報告梁圳港源休閒中心

各位大哥,今次係我第一次出postr 有咩唔岩o既地方多多包容

因為係依到見到咁多人推介依間中心所以膽粗粗一枝公去試下;
之前上去玩都係跟大隊,因為有老死照顧,所以有咩都係等人幫;今次自己一個人由頭到尾都搞掂個心情真係好似細個去 m記買餐食咁緊張架;

講返正題今日可能去o既時間太早(1點左右)個場好靜,去到係樓下個知客帶我上樓,跟住就沖涼然後諗住入去干蒸但見到入面有幾個公仔人係入面,驚住佢地計劃緊大茶飯,所以都係唔打搞幾位直接去大堂,個大堂得個女女係到沖野飲,問左我飲咩野,之後就問我要咩女,佢講左幾個款之後,我就揀要個豐滿的,個囡囡聽到笑左一笑就話我第一次黎畀個好o既我;結果佢就搵左個 !% 號畀我.........

依個囡囡對奶真係好正,我叫左個港式推油,佢真係畀到貨我,不過按摩手勢就有待改善了,不過工多藝熟有進步空間........, 雖然飛機場我叫佢畀我摸下奶奶冇拒絕之餘,直接伸手入去摸妹妹都冇咩抗拒,玩得熟落去我仲可以咬下佢個的的,不過可能大力左佢叫痛,哈哈............,

埋單係198 飲左兩杯野仲玩左陣腳底添,幾好真係唔怪得咁多大哥幫襯.......

robertchan : 謝謝報告.第一份報告,加小小分,以示嘉許。

咬的的!!  I like it !!!
恭喜ching 成功發射!!

"漫天風雨待黎明",風聲冇咁緊拿?

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-8-24 23:55 發表

平心而論,HK$真係幾好,論價錢,$198有波推算係唔錯了。
謝謝師兄報告,下次出報告如要說出囡囡號碼,請用代碼,謝謝。   
係我明白的了..........

引用:
原帖由 kenhkb 於 2008-8-25 00:01 發表
咬的的!!  I like it !!!
恭喜ching 成功發射!!
個囡囡都幾有專業道德o既服侍幾好,可能岩岩開工,冇咩疲態,臨走畀左20rmb 佢添..........

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-8-25 00:02 發表

多謝師兄包膠   HK$ 真係個好地方!  乜依家冇(O)(O)推咩! 要做港式既?  
有奶推架,佢仲有用啫喱黎奶全身添不過佢個餐叫做港式推油嗎..........:biggrin:

引用:
原帖由 mm2005 於 2008-8-25 00:06 發表
"漫天風雨待黎明",風聲冇咁緊拿?
唔太清楚了,上一次去都已經係上年o既事了,最近都係留港消費冇咩收大陸風..........

引用:
原帖由 lidoon9 於 2008-8-25 00:20 發表

係sz桑拿 咬的的 好唔衛生喎 , 因為事先可能無清潔, 所以唔知有幾多個師兄賴過 .
如果咁都唔做, 去sn 仲冇咩樂趣呀???

佢地有order 出完之後要洗下, 同埋要換衫~~~

佢地程序係: 入來要帶wonder bra, 出去攞油的時候會真空回來做波推~~推完發射之後要清潔, 出去洗手, 跟手換埋衫, 戴番個bra...

21 123
發新話題