發新話題

失意下海

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-22 18:30 發表

咁就敝啦,佢去 ca,直情萬劫不復。你睇下,好似大象師兄呢類咁功力深厚既元老級骨友,去完 ca 都中左毒!週末唔去 r 一次都唔會舒服!   
robert兄, 你帶 people兄上 CA, 佢咪可以重頭開始佢 ge
新生活 law  

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-22 17:14 發表

我唔係成日上架. 不過上到黎留完言咪又走人, 之後又做野羅. 仲有今晚要OT到9:30(因為有conference call). 所以咪有時間上黎打下游擊羅.
. 呢個星期一定去啦. 正所謂箭在弦上, 不得不發啦: ...
我陪你     我都未陳收工  
今早又被老細炳        采佢都 "安 9"     

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-10-22 19:25 發表

CA既吸引力咁大, 只怕係越踩越深!
people 佢大個仔嫁, 有伸縮性能力 bor  

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-22 19:29 發表

我有呀! 我仲話親自帶團,請佢去走轉呀!

我話要令佢知道咩叫快樂人生 ,但係..........我食左零懞了.....
佢話要 "收心養性"...........
算吧啦!
people兄,

你快 d 去 delete 呢四個大字      
or else  robert兄唔會帶你去   

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-10-22 19:37 發表

錯!   絕對唔係小小中毒!
下次去完, 回程時記得要買埋 "銀Q" 解毒片 自已食  

引用:
原帖由 fivesixnine 於 2008-10-22 17:14 發表
靴文兄, 側兄, 午安,
向CA整返間有得諗嫁,:victory:" />
淨係租返比D街坊都唔錯
起碼唔駛趕尾班車呀
再唔係, 要泥做街坊會所都好呀  
如果你長時間都上去 CA, 係林得過 bor    :good2: :good2:  

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-22 17:56 發表

你要保證自已呢幾晚唔好發夢!   
發嘜嘢夢呀?  wet dream ??   

引用:
原帖由 herman 於 2008-10-22 19:33 發表

people兄,

你快 d 去 delete 呢四個大字      
or else  robert兄唔會帶你去      
收心養性搵老婆嘛

發新話題