30 1234
發新話題

燕旺初試報告

引用:
原帖由 monimoni1986 於 2008-10-21 21:19 發表
星期六到慧x樂想一試主頁心中囡囡
可惜當時全院滿座
問實要等最少50mins
轉身即走
心中想過金x灘或新x興盡慶
女部長苦苦痴纏叫我等
但係堅持要走
提議帶到廣信同集團既另一間
膽生毛就跟女部長過去
不過事先 ...
燕旺未去過
同線既慧康樂試過2次
其中一次玩得比較激少少
囡囡聽話冇格手冇咋形
年紀young波波嫩滑
妹妹摸過一陣水源直標
有機會也會番食

引用:
原帖由 尼路 於 2008-10-24 14:18 發表

燕旺未去過
同線既慧康樂試過2次
其中一次玩得比較激少少
囡囡聽話冇格手冇咋形
年紀young波波嫩滑
妹妹摸過一陣水源直標
有機會也會番食
尼路兄能否提供囡囡no ? 或可pm小弟.

引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-10-21 22:25 發表

呢間吾開大, 吾好去, 一定黑過墨盒
As I know this sauna has no 開大, HJ only

引用:
原帖由 fwsli 於 2008-10-24 21:34 發表

As I know this sauna has no 開大, HJ only
燕旺有大而慧康樂only Hj services.

尼間燕X,我之前去過不下十次,是絕對唔可以開大,連入房用毛巾遮玻璃窗,D女都話要罰錢,現在是否改了制度

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-24 23:57 發表

咦.....點解我果次在樓下行過,果個大嬸咁同我講:「靚仔(讀去聲),靚仔,我地有好多靚女架,好多套餐,有打飛機,打得你好舒服,仲有一條龍,靚女又年青又好服務,上去睇下啦,睇唔岩唔緊要架,去啦,去啦,靚女好 ...
Not 9/F, it's another sauna. I forget the name and floor. But the sauna is not safety, KO always visit and the place is not clean.
燕旺 must have no open big. Unless it changed this two months.

30 1234
發新話題