31 1234
發新話題

皇崗樹林尋幽探秘行之電動摩打腳

有無學ching果招,老虎按背你按腳呀?一入去就話腳攰......

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-10-15 21:05 發表
最近有一日同老虎去按中式 又比条囡囡有意無意咁 搞到頭岳岳 有心引我下次去點佢鐘 可能下次去到又乜春都無
同老虎去真係好慘 , 個頭岳又唔係唔岳又唔係,
我個 frd 同佢老婆去親永遠都用 d 好羡慕既目光送我呢個單身人入房

不過有次差 d 遇險, 有個 osim 幫佢老婆按爪既時候爆我個 frd 成日去按摩 ,
好在我個 frd 一向坦白有上唻玩, 而果間又係正場, 執番身彩
唔係用蘿蔔兄俾果 d 解說錦囊都未必吟得甩

講到呢家野, 香港女人永遠信外人唔信自己個佬既

引用:
原帖由 spamhehe 於 2008-10-16 16:27 發表

同老虎去真係好慘 , 個頭岳又唔係唔岳又唔係,
我個 frd 同佢老婆去親永遠都用 d 好羡慕既目光送我呢個單身人入房

不過有次差 d 遇險, 有個 osim 幫佢老婆按爪既時候爆我個 frd 成日去按摩  ...
通常老虎對呢d野好敏感,少少事都好易feel到唔妥

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-10-16 21:20 發表

果条亂嗡嘢嘅囡囡新做 咁Q笨實嘅h:" /> 比着我捉佢埋一邊小爆佢:: :: ::
係呀 自己個女人 信人多過信老公 通病嚟 ...
果個絕對唔可以叫做 "囡囡", 係隻 c9, 仲要係 3 9 唔搭 7 既 c9, 按法又差勁既 c9 (我 frd  話)
任何老虎見到都可以放心果隻 c9,
佢亦好肯定唔係新做, 因為我個 frd 同佢有緣, 連去 3 次都係輪到佢按爪, 嚇到個 frd 之後好多次都係按頭採耳
但果次輪番佢, 難為隻 c9 仲認得我個 frd, 唔知係天生低能定有心玩佢咁爆左出唻

都裝修前既事, 而家應該唔係度做啦掛... (唔關我事, 我骨運高 )

Thank you to share the report

此區嚴禁灌水  扣20分  下次再嚟..

永遠支持熟女

師兄忘記問你摩打腳?老林,幫幫忙

引用:
原帖由 yip2801 於 2008-10-23 15:52 發表
師兄忘記問你摩打腳?老林,幫幫忙
c 兄我完全唔明你想問乜
剩係見你話支持熟女
如果你係想問摩打腳幾歲的話, 大概係 26左右

31 1234
發新話題