發新話題

向西村最新動向

引用:
原帖由 Bgor 於 2008-10-23 09:57 發表

成日都有D "懶灘"踎係街等做世界, 奸口村都出晒名蠱惑野多 .
行入村口少少件衫即刻被D鹵水鵝扯到變大碼
都係gaa~
可能我地人多佢地先無做我地~
真係唔知佢地甘大棚人點樣搵食~

我都鍾意同D FD行呢D木人巷,幾過癮,但最終目的地都係桑拿場

d女服務就ok 環境差少少

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-10-20 22:10 發表

係得我大象  高過姚明 大隻過阿諾舒華   樣衰過大傻   好打過甄子丹 .......... 所以單拖出入羅湖村  十九幾次都無事
好在我唔係咁高大威孟啫, 如果係既話, 想去偷跳都好唔方便

引用:
原帖由 sang48 於 2008-10-24 04:15 發表
d女服務就ok 環境差少少
師兄~甘講你係咪試過向西女呀?
1Q有冇話要幾耐時間內完成呀?
會唔會吹你走呀?

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-24 10:50 發表

1Q 絕對冇話要幾耐,你一日未出到佢都吹你唔脹 ,你有本事就硬而不出,搞到佢典下典下,之不過假如你搞來搞去都軟垂無力,你就會比佢寸到你開花,話你係未無能,係未基佬,係未男人.......佢地梗係 ...
有本事埋牙 30 分鐘, 出入口貿易 1,200 吓,
插到佢講嘢都講唔到  

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-24 10:50 發表

1Q 絕對冇話要幾耐,你一日未出到佢都吹你唔脹 ,你有本事就硬而不出,搞到佢典下典下,之不過假如你搞來搞去都軟垂無力,你就會比佢寸到你開花,話你係未無能,係未基佬,係未男人.......佢地梗係 ...
嘩~俾條女甘寸法真係......
甘我都係比較鍾意桑拿可以慢慢玩啦
小弟比較講feel快唔黎

發新話題