發新話題

10月11日去惠州飲喜酒偷跳之旅(全文完)(有I級相)

引用:
原帖由 康有為 於 2008-10-14 01:12 AM 發表
多謝 am 兄惠州報告
唔知惠州有無倉女:smile1:

早上拖住囡囡遊西湖, 晚上就抱住囡囡玩西湖
吾知, 如果有就吾洗食白果

溫馨提示:快快樂樂上大陸平平安安回家來

引用:
原帖由 冤魂不息 於 2008-10-14 12:38 AM 發表
我係6月有幸跟隨大隊見過惠州領導
就係西湖賓館食飯
四周環境真係好正
成個惠州市就好似係個湖上面
但成個行程就冇得...
我地就係西湖賓館食飯, 四周環境真係好正, 但係能見度吾高, D相有D白白地, 可能工廠多

引用:
原帖由 AM 於 2008-10-14 11:08 發表

吾知, 如果有就吾洗食白果
系有倉,系下板塘,河南岸,金葉車站等!

麥地系地區就系惠州新市區,旺好多!你見到好大間天虹商場果邊。

惠州市都有間好大老惠酒店!

引用:
原帖由 AM 於 2008-10-14 11:04 發表

老兄, 君豪ktv 同SN 都執左, 麥地起邊可以講多少少嗎
聽聞年頭佛山佬接手開返君豪ktv 吾通又再關門?

引用:
原帖由 康有為 於 2008-10-14 01:12 發表
多謝 am 兄惠州報告
唔知惠州有無倉女:smile1:

早上拖住囡囡遊西湖, 晚上就抱住囡囡玩西湖
我多數晚上抱ktv女女過夜,然後第二日吃完飯下午去西湖拍照,玩艇仔遊西湖。早上用作睡覺和晨操多

引用:
原帖由 AM 於 2008-10-14 11:01 發表

忘了記下,老兄, 而家回程行布吉快好多
e咦~~~~已經轉左行車路線?am大大 ~ 要幾耐呀而家?

引用:
原帖由 sinnid 於 2008-10-14 04:32 PM 發表

e咦~~~~已經轉左行車路線?am大大 ~ 要幾耐呀而家?
吾行沙灣好快, 一个中3个字到, 不過在嗎也城前都等在10分中

引用:
原帖由 alex008 於 2008-10-14 01:12 PM 發表

系有倉,系下板塘,河南岸,金葉車站等!

麥地系地區就系惠州新市區,旺好多!你見到好大間天虹商場果邊。

惠州市都有間好大老惠酒店!
阿力兄, 有冇惠州地圖,等我了解一下自己去過邊

發新話題