發新話題

黃江明+桑拿報告

回復 1# 的帖子

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-15 16:20 發表

我係ca金沙試過一次double fly 真係覺得一d都唔好玩 . 其實一條女90分鐘內卓佢兩次佈真係乜都夠晒啦
我都覺得無想像中咁好玩, 但係人一世物一世, 點都要試一次(小弟咁大個仔都未試過:victory:飛)
It's not what u know,
It's who u know!!

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-15 16:59 發表

其實如果兩個你都鍾意.你果陣心情係會好complicate. 有d真係唔知點.想狼d又怕 .真係試過一次就算. 不過.我唔岩唔代表其他人唔岩架.可能好多兄弟覺得好好玩tim. 最緊 ...
其實真係想知個d+100人仔個d見習生,係只會從傍幫手定真係會一齊埋牙肉博呢?? :icon2:
It's not what u know,
It's who u know!!

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-15 16:20 發表

我係ca金沙試過一次double fly 真係覺得一d都唔好玩 . 其實一條女90分鐘內卓佢兩次佈真係乜都夠晒啦
雙飛 !  唔啱我玩 !   
一個都玩唔晒      仲雙嘜嘢飛呀!   

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-10-15 16:38 發表

採耳double飛都得喎
7兄,  午安   

小心雙妹拮穿你兩塊處女耳膜  

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-10-15 17:36 發表

午安 呀,靴兄  

我幫班主任問嗟!佢成日話d採耳囡囡正
7兄,

Message 雙飛, 未試過, 可以去試一次  

但 採耳雙飛 就真係咪際嗱 - 捉虫  h:" /> h:" />

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-15 17:43 發表

我好同意你講法.都話同你岩key
私人意見:  message 雙飛係一種 "啅頭" 嘢,

d 經理成日 sell 你, 心水清就知道賣嘜嘢藥嗱,

例子如雷曼迷你 bonds,   祝好運 !   

引用:
原帖由 tt234 於 2008-10-15 02:23 發表
康師傅有無試過坐黃江大巴去呢個場呢?方唔方便呢?
呢個場雖然在黃江, 但我覺得近樟仔多d

如果坐黃江大巴去到黃江, 都要打的去, 車程就唔知幾遠

所以我提議係樟仔打的去

發新話題