發新話題

向ZMT出發-雙飛之夜!!

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-6 08:47 發表

多戲精盡人未亡報告 . 我玩咁耐倉女都食俾人放一次機. 你就一日之內破我紀錄. 不過星期六有時係差d. 因為生意好. 好多時佢地想做多兩轉. 其實你可以唔放佢走. 不過一般我都唔介意. 下次羅定no搵佢 ...
講真, 我真係可意唔比佢走or扣錢or打比佢媽咪投數(多得Jo兄教路話記得拎媽咪card片).
但係...算啦, 佢地都交足貨, 比人返去走多兩轉吧啦 :smile1:
It's not what u know,
It's who u know!!

引用:
原帖由 jtangck 於 2008-10-6 00:21 發表

c兄有無吃d補品如生蠔, 蛋, 韮菜等補充下?
咁又無喎...諗多d上黎行街會有幫助

點解個個都話4Q gei.....我睇到5Q woo........
真係西利西利~

ching可否比較下眼見cp&zmt 囡囡質素呀.....thx

引用:
原帖由 月光 於 2008-10-6 11:56 發表
點解個個都話4Q gei.....我睇到5Q woo........
真係西利西利~

ching可否比較下眼見cp&zmt 囡囡質素呀.....thx
質素e+野, 好主觀架bor...

引用:
原帖由 ekips 於 2008-10-6 00:21 發表

2房一廳,除開每人$180,3星hotel算唔錯啦!!:victory:" />
駛唔駛共用washroom??

FL 過夜(6:00PM左右) 係$400 定 $500?

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-6 12:17 發表

你最後俾幾錢先. 呢個係好緊要的問題. 如果唔係俾太多. 你都算執到啦. 真係姣婆撞正脂粉客
咪 400+150, total 550人仔囉.
唉...都係舊相好抵o錫:good2:

引用:
原帖由 Giggs 於 2008-10-6 12:22 發表

駛唔駛共用washroom??

FL 過夜(6:00PM左右) 係$400 定 $500?
要共用washroom, 6pm後400人仔

ching你好彩喇,狐狸精都遇到,古時D狐狸精就係咁樣短時間黎五次張D男人吸乾至死,佢要你四次,佢對你有情la,放左你一條生路.

發新話題