發新話題

向西村最新動向

我有朋友試過在木人巷俾囡囡搶眼鏡.....最後俾了150蚊再加一口「濃痰」才可以走 .......
尋尋覓覓,始終都會搵到食......

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-20 20:36 發表

o下?你原來係街女!   
羅拔師兄咪講笑啦>w<!!!
我話可能大家甘岩同一時間行緊方向村咋!!!uch:

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-20 21:11 發表

講下笑姐~~~~

不過行果度要好小心,聽過有朋友說,嚴打期有骨友在木人巷兩頭鱷,咁橋遇著衝鋒隊掃場,在門口兩頭鱷果條友就比人拉左,話佢搵街女,不過唔知後來點樣。

君子不立危牆之下。  
我同班老友從來唔敢系木人巷鱷下鱷下~
通常都係「勇往直前」~
始終係驚俾人蟻多嬲死象~
囡囡都還好~可以食番幾個波餅~
如果係新疆佬甘就真係大檸樂啦!!!
不過根據當日觀察~
感覺上我覺得羅湖村比方向村更危險~

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-20 21:42 發表

....羅湖村...荊苛刺秦皇!....壯士一去兮,不 xx....   
噢......羅拔師兄係咪知道d發生系羅湖村o既真人真事......?!?
講d俾小弟知下告誡下小弟都好

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-20 21:58 發表

講過好多次啦......

村內有人屈港客,如果你在路上兩頭鱷,行行下有人在你身邊掉部機落地,成部機散哂,跟住就胸你話你撞跌既,叫你陪部新既,或者比返同樣價錢既 cash....你唔比...嘿嘿....你身後就越企越多 ...
明白晒!!
睇黎都係俾多少少去桑拿好過
命仔要緊

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-10-20 22:10 發表

係得我大象  高過姚明 大隻過阿諾舒華   樣衰過大傻   好打過甄子丹 .......... 所以單拖出入羅湖村  十九幾次都無事
大象兄~乜原來你甘好抽架~
睇黎下次北上救國要搵你保護我先得

Safe is 1st, Quality is 2nd
小心駛得萬年船

引用:
原帖由 deaddg 於 2008-10-20 21:36 發表

我同班老友從來唔敢系木人巷鱷下鱷下~
通常都係「勇往直前」~
始終係驚俾人蟻多嬲死象~
囡囡都還好~可以食番幾個波餅~
如果係新疆佬甘就真係大檸樂啦!!!
不過根據當日觀察~
感覺上我覺得羅湖村比方向村更危 ...
治安嚇死人

發新話題