29 1234
發新話題

向西村最新動向

向西村最新動向

尋日同另行4位巴打一行5人系東門附近覓食~

路經向西村決定入去打番個轉~

時間大約係17:00左右~

之前都黎過幾次但見唔太多女~

今次再行真係大開眼界~

d橫巷FL著晒紫燈~勁多囡囡坐晒出黎~

我地揀左條光猛&多囡少少ge橫巷行入去~

成條巷為數約有30-40個囡囡~質素奇高~

真係有d目不暇給ge感覺~唔知望邊個好~

d囡囡見到我地幾個都起身湧埋黎我地度圍住我地~

大送秋"波"~又伸手捉住我地叫我地上佢地~

我地就一路fing開佢地繼續向前行~

然後又有另一批囡囡湧埋我地度~

最後幾經艱苦殺出重圍~

幾個巴打都系度回味緊頭先果一幕~

d街女真係好正~不過始終唔敢試~

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-19 21:00 發表

多謝師兄報料。

今個星期,sz 仲安全過 ca,吹脹!  
無法啦羅拔師兄
鬼叫CP果邊出左事
唯有暫時戰SZ先啦

先在還是去比較安全的地方玩吧。

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-19 21:30 發表

不過,玩還玩,無論咩時候,咪以為唔係嚴打期就可以鬆懈,去向西果類木人巷與髮廊,24 小時都高危。
咁...................
你估我今日去佐邊 ?

引用:
原帖由 lidoon9 於 2008-10-19 21:36 發表

師兄講到咁正, 點解唔敢試呢, 係米有D更好 ge 嘢未講比我地知呀.
去向西之前我地都有系羅湖村打個轉~
果度都勁多女~但又有好多新疆佬系d FL門口打等~
個個兇神惡剎甘~勁嚇人~
我班老友驚上到去會俾人圍~
所以最後都係強行壓制小巴打~去第二度搵食~

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-19 22:54 發表

你個樣答得咁死鹹濕,唔方好野啦....

你梗係去左乜州城、乜美容院,或者膽粗粗去打木人巷啦!:smile1:

仲唔快 d 出報告!  
我咁細膽.........點敢去 d 高危既地方 ,
我搭 1 號車去佐田貝個邊,行過....天神殿.....脆粥....
卒之揀佐間未有人題過既中場 !
報告稍後奉上 !

前日都去行左1個圈, 真係好多女, 而且很多新血, 質素奇高! 發現左一個勁似范冰冰的索女, 可惜瘦左少少...

引用:
原帖由 gerrymano 於 2008-10-20 17:12 發表
前日都去行左1個圈, 真係好多女, 而且很多新血, 質素奇高! 發現左一個勁似范冰冰的索女, 可惜瘦左少少...
師兄~甘我地可能見過面都唔定wow~

29 1234
發新話題