33 12345
發新話題

黃江明+桑拿報告

黃江明+桑拿報告

星期六又同 ekips 去樟仔, 詳細唔講, 有興趣的自己 search 舊 post

今次樟仔之行又是未能盡興, 小康康一清早己向我表示不滿, 午飯後便拉著 ekips 去黃江玩桑拿

今次目的地明+桑拿, 之前跟朋友去過一次後, 心思思想搵機會去多次, 幸好 ekips 雖然身心已經很疲勞, 還跟我一齊去玩

(由於在其他 forum 見到有人用 "康有為" 網名出 post, 而且 copy & paste 這裡的 report, 所以今次的相加了 watermark)

交通
由樟木頭打的去, 約5分鐘, 打錶約15, 上車同的士佬講去黃江社貝區, 區內只有一條大直路, 見到康湖度假村落車, 對面便是

房間
房內有獨立洗手間浴室, 電視應該睇到香港台, 但我估無人會睇電視, 房內還有歡樂球及歡樂椅 (我自己改的  ), 如果沒有歡樂椅, 會有另類型的椅 (我見過一張類似波浪型的椅 )

囡囡
全包 338, 無分班別, 可以叫部長, 價錢好似438; 雖然此場價錢平, 但囡囡質素都ok; 因我無去過 ca / cp 的 sn, 所以唔知質素與此2地比較如何, 而且賞美眼光好主觀, 如果收 338, 有 ca / cp model 的級數, 我講你都唔信啦

服務
都是東莞式, 詳細應該有好多 report 提過, 不多提

流程 (以我自己囡囡為準, 其他囡囡可能有分別)
入到房囡囡會幫你更衣, 唔好自己除, 囡囡會唔高興, 之後去洗白白, 有水中嘯, 可以口爆, 因我唔喜歡口爆, 所以洗白白後上床先開 1 q

跟著囡囡就開始做服務, 囡囡好似玩雜技, 又倒立, 又拱橋; 百寶盡出, 又護膚露, 又糖又果凍, 因小弟無做過其他東莞式 sn, 我相信都是大同小異

1 q 後小康康本來已經安寧下來, 但服務後, 小康康又醒來, 囡囡見到小康康已經醒來, 便用口努力為小康康打氣, 由於未玩過歡樂椅歡樂椅, 便同囡囡去試玩, 感覺好爽, 囡囡坐上去, 位置好 fit, 加上椅上有彈簧幫助, 下下到肉

玩完歡樂椅後, 抱著囡囡上床再戰, 由於有少少疲倦, 便用女上男下, 囡囡坐了數下後, 轉身背向我, 雙手向後拉著我的手, 一下一下深深地揪插, 此招我睇3仔見過, 今日終於可以一試 (各位 c 兄唔好笑小弟, 好多招式小弟還未試過的:smile1:  ), 揪插一輸後再接狗仔式完事

如果還有時間, 囡囡會幫你按摩, 手勢你都清楚啦, 或者可以一齊休息下, 談談心, 抽抽水, 夠時間, 就一齊洗白白, 結帳走人

kkbbq:多謝康有為師兄又一精彩報告  加20分

謝謝康兄報告
想問下女部長正唔正?

耶∼∼我間房無歡樂椅
It's not what u know,
It's who u know!!

多謝康兄又一精彩樟仔包膠

支持有相mark埋桑拿街網址~:good2: 唔洗俾人抄襲!!!:thumbs_up.gif:

引用:
原帖由 jtangck 於 2008-10-13 00:26 發表
謝謝康兄報告
想問下女部長正唔正?
部長我無見過, 但聽朋友說比較成熟, 著制服, 可能有 c 兄會喜歡

引用:
原帖由 ekips 於 2008-10-13 00:40 發表
耶∼∼我間房無歡樂椅
下次叫主任比間有的給你, 我試過囡囡坐上去玩, 下次試下你坐上去玩, 個 feel 都應該唔錯 :biggrin:

引用:
原帖由 cityofteddy 於 2008-10-13 02:37 發表
多謝康兄又一精彩樟仔包膠

支持有相mark埋桑拿街網址~:good2: 唔洗俾人抄襲!!!:thumbs_up.gif:  
我都唔想加 mark 影響兄弟睇相, 不過 d 人又真係過份

引用:
原帖由 itskt 於 2008-10-13 09:11 發表
若以同一價錢比, 服務, 硬件都唔錯, 而且咁近樟仔, 交通不是障礙.

抄唔到相, 抄你精彩o既內文介紹都已經夠.

要玩絕d, 仲有辦法, 不過道高一尺, 魔高一丈, 反正都收唔到版權費用, 有人抄就表示文章有價.
如果註明轉載, 我都唔會介意的, 就算註冊 "康有為" 做用戶名都無問題, 因網名人人都可以用

但居然用網名 "康有為" 全文照抄出 post 就過份

33 12345
發新話題