31 1234
發新話題

皇崗樹林尋幽探秘行之電動摩打腳

皇崗樹林尋幽探秘行之電動摩打腳

各位師兄好, 我一直都係按開正骨既, 只有一次俾個朋友欺騙(?)左去出火, 但由於果間場感覺極好, 所以開始心猿意馬, 直到今次經歷, 直情令我改變以後既揼骨觀

話說早幾日約左朋友北上, 見好耐冇去亡命天穚刺激腎上腺素分泌, 樹林新近裝修完又未去過, 加上人民幣 1:1, 天氣又熱, 雷曼兄弟爆左煲, 孽瘤當選蠟髮會議員等等, 終於決定重遊故地, 本來一心係正骨鬆下, 但可能儲埋太耐骨運, 今次上去就爆左個驚喜 :biggrin:

上到去果然更衣室如 c兄所講迫夾, 中間有個裝左 2張按摩床既水池, 但因為無燈照住, 黑漆漆咁驚有 d 小動物一齊暢游同唔知 d 水質有冇三聚青胺, 所以避之則吉了, 出到去大堂 d 沙發椅舒服過以前.

叫左個鬆腿, 無甚特別, 肥肥地有肉地, 但領口甚高,

到上房了, 叫左中式, 我呆坐左一輪個技師都未到, 好在個經理都幾有交帶, 中途都有入過唻話技術正在準備, 要我等唔好意思, 服務態度好過某幾間大場 :good2:

正在胡思亂想之際,  個技師入房, 瓜子面, 後生幾年會好 d, 皮膚就白滑既, 胸有料, 但未至於話大, 腰有肉, 但唔係肥. 由於仲係抱住偽君子心態, 笑談 2 句就開始由後面按起.

由於中式床較窄, 我個人又比較橫, 訓落去雙手係剛好貼住床邊突少少的, 一路按既時候技師竟然用個西餅係咁撻落我全條手臂, 我傻仔經驗不足, 仲未諗到有野 , 到佢按大腿時竟然比以往既要深入好多, 掃到邊邊, 我開始心動同身動啦, 加上言談間知道原來此女係做開日式, 因中式技師唔夠先臨場客串.

我雖然揼開正骨, 但都有少少常識知道日式代表可以做 d 乜, 但奈何中式有限小費, 所以都係同條女老實表白, 條女雖然失望, 但仍落足力水令我非常享受佢既中式正骨手藝, 舒服到又係大場拍胸追唔上既. :good2: :good2: :good2:

按完腰背, 番轉身按埋頭, 開始係我身邊按既時候, 可能因為我有偽君子既風度同真小人既口才, 大家言談甚歡, 佢亦毫不吝嗇咁經常同小 hehe 握手, 我亦有同佢小親戚say hi, 已經視之為 bonus, 始終係中式正骨嘛

點知去到最後佢竟然成個人坐上張床, 先用兩隻腳去套弄已經脫胎既大 hehe, 我大喝一聲 "頑皮" 之後, 佢竟然聽若茫聞, 腳更加開始有如觸電般震動, 令我不知如何是好.  幸好(?) 佢最後係我失去元陽之前都停左腳, 我攬左佢 2 下, 雙手再握左個滿盈之後就大家一齊出左房了, 入房前出房後既骨觀已經天差地遠, 下次要同個日式 say hi 了,

今次係我首度搵膠唻包, 始終剛入大觀園, 可能我既驚喜只能博君一笑, 希望大家以後多多指點 <(_ _)>

kkbbq:多謝師兄處男報告  文筆咁好  加20分

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-9-23 20:12 發表

多謝 師兄 老鼠林包膠!
可能老眼昏花,h:" />  睇得唔係好明,  
師兄係話囡囡用佢對香港腳脅持住你兄弟, 作出上下搖晃動作嗎!  
講得無錯~~ 即係用腳做出我地平時係屋企只會用手先做既動作, 又另有一番獨特風味

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-9-23 20:21 發表

用兩隻腳?腳嘅邊部份呀  
腳底, 經我視察過無死皮無癬 :biggrin:

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-9-23 20:09 發表
一個好有心機寫嘅報告 :good2: :good2:  希望師兄唔介意小弟  幫你加大加色
老鼠林重開後去左四次  兩次有小小鼠意   但無師兄咁好彩   
大象兄你講既鼠意係條女定你自己先
你自己有意都唔做日式就只能講句阿門啦

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-9-23 20:26 發表

真係未試過咁攪野法啵
感覺如何呢  
腳底範圍俾手大, 由下面掃上去果陣由根位到尖位都有感覺
又唔似手可以屈成個圈面面俱圓咁貼緊, 以我僅有既經驗就同用手好唔同, 新鮮感成份多

同埋我有著紙底褲, 所以都唔太驚佢隻腳有事

31 1234
發新話題