39 12345
發新話題

太平洋見聞

太平洋見聞

初次到訪感覺硬件不俗 , 地方大而乾淨企理 , 尤其飲食方面可以一讚 , 職員服務OK , 選擇一試香薰式 , 骨女part 1手藝不俗唯力度有所不足 , part 2按腿之時似有意無意之間 , 指尖經常觸及袋邊與小骨總 , 生理反應之下起左個小帳幕 , 期間骨女與我講有味笑 話 , 眼見小骨總頂到行之際 , 骨女提議伸出援手幫忙降溫 , 問問價單即豎起三隻手指講明300 , 小骨總隨即慢慢降旗 , 明確示意齋揼便可 , 可是骨女卻謂一般港客上喱純按摩小費也比300 , 如出火通常比500 , 有D更好既客會比1000添 , 已經係收平左我 , 奈何堅持齋揼之餘 ,更表示喜歡由男人幫小骨總出火 , 直至夠鐘簽50等佢慢慢重新排隊尾等下一個300 , 跟手出大廳鍊腳 , 埋單連小費加locker tips 490落樓.

引用:
原帖由 骨總 於 2008-10-31 19:36 發表
初次到訪感覺硬件不俗 , 地方大而乾淨企理 , 尤其飲食方面可以一讚 , 職員服務OK , 選擇一試香薰式 , 骨女part 1手藝不俗唯力度有所不足 , part 2按腿之時似有意無意之間 , 指尖經常觸及袋邊與小骨總 , 生理反應 ...
齋搰比 300 ..連埋鐘錢都唔駛啦

你下次話自己係內蒙古人咪得lor

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-31 20:02 發表

這個場的囡囡大部份都以為自已果度雕花的,成日獅子開大口,最敝又唔睇下自已有幾多斤兩,同埋真係有好多港客落搭!

呢個場而家我只會閑日有優惠我先去。
on居兼做衰個市.

引用:
初次到訪感覺硬件不俗 , 地方大而乾淨企理 , 尤其飲食方面可以一讚 , 職員服務OK , 選擇一試香薰式 , 骨女part 1手藝不俗唯力度有所不足 , part 2按腿之時似有意無意之間 , 指尖經常觸及袋邊與小骨總 , 生理反應 ...
...佢真係當師兄係水魚喎!!
咁呢間都可以考慮唔洗去啦...

引用:
選擇一試香薰式 , 骨女part 1手藝不俗唯力度有所不足 , part 2按腿之時似有意無意之間 , 指尖經常觸及袋邊與小骨總 , 生理反應之下起左個小帳幕 , 期間骨女與我講有味笑 話 , 眼見小骨總頂到行之際 , 骨女提議伸出援手幫忙降溫 , 問問價單即豎起三隻手指講明300 , 小骨總隨即慢慢降旗 , 明確示意齋揼便可 , 可是骨女卻謂一般港客上喱純按摩小費也比300 , 如出火通常比500 , 有D更好既客會比1000添 , 已經係收平左我 , 奈何堅持齋揼之餘 ,更表示喜歡由男人幫小骨總出火 , 直至夠鐘簽50等佢慢慢重新排隊尾等下一個300 , 跟手出大廳鍊腳 , 埋單連小費加locker tips 490落樓..
唔係睇低大陸人
不過有時d大陸女人唔知以為自己咩咁巴之閉

39 12345
發新話題