40 12345
發新話題

會記日航慾火中燒

引用:
原帖由 hips 於 2008-10-26 02:27 發表
23/10早上到會記,唔知係早上還是金融海嘯,水靜鵝飛!
按腳後搵返對上一次按過o既機師…因按得幾到位,而且起機又有互動! 因自己太tired所起初按背時已不知不覺訓著左!到正面時佢 ...
Hips師兄,我過兩日去,pm俾我唔該

Ching,我星期五去呀,可以PM個NO.比我嗎

Ching,可以PM個NO.比我:good2:

hips 可以PM個NO.比我嗎?

呢間野都係日頭去好了

我試過晚上十一點左右入埸前問姿客、沖完涼再問部長都係話俾我知日式三個鐘可原房過夜,仲話有房。咁就中計喇h:" />,大約一小時後按完腳同另一個小弟話入房就另一番說法,要四粒鐘先可原房:_n11:否則要睡大廳
佢老味丫(原本那個已下班去了),最後做兩個鐘係閣樓睡。
之後又試過一次大約都係咁上下,沖好涼先話要四粒鐘先可原房過夜。我都明生意好唔夠房,你都唔好水人入左去沖好涼先變面架
最後而家只會日場會去呢間野,而且都成兩個月都無去呢間了

ching可否pm no俾我,因明天去

jojo:註冊兩年都出得3個貼.仲要一上黎就問人pm技師資料.呢個世界係冇不勞而獲

引用:
原帖由 lonelonelone 於 2008-11-4 03:04 發表
呢間野都係日頭去好了

我試過晚上十一點左右入埸前問姿客、沖完涼再問部長都係話俾我知日式三個鐘可原房過夜,仲話有房。咁就中計喇h:" />h:" />,大約一小時後按完腳同另一個小弟話入房就另一番說法,要四粒鐘先可 ...
3 lone兄,  早晨  

請問你係咪 週末晚 上去呀 ???   

客人多, 生意好, d 職員唔守信用 lor  !!!   

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-11-5 12:00 發表

早晨呀! 靴文老板
尼個場星期五六晚多人到PK, 試過星期五晚(約11:00PM) 去過夜,
第房都要粒幾鐘!:_n11: 大廳好似街市咁嘈!
做生意係咁架啦! 個場唔係大, 佢地又唔會控制人流,  ...
流師傅,  午安  

係呀 !  求過於供   !  除非你喺果度係一位特別 ge 客 la  !

沙士時代, 你有冇喺大陸揼過骨  ??   

那時你只要同經理講一聲, 你想幾時去訓都得      !

40 12345
發新話題