發新話題

會記日航慾火中燒

C hing... please PM to me

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-26 21:33 發表

係咁架啦. 似熟買熟呢d野我都遇唔小. 呢樣野我都唔識講
Good morning 班長   , 上課 la  :victory: :victory:

我多數係 " 一次起, 兩、三次就止 " ,   
除非囡囡好特別 .............

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-27 09:30 發表

早呀. herman老細
我依家都係咁. 以前係皇日真係有個相好我每次上去都搵佢. 不過佢太貪心所以最後我give up左...
女天 !!       咁你都記得: 我又"老"又"細6" = "老細"  

年青人, 你真係好記性 la  

正如你所講, 囡囡以熟賣熟, 自己執生 la  :victory: :victory:

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-10-27 10:25 發表

早晨呀 靴文老板
我e+ 揾女女都係番炒唔超過3次架! :smile1::smile1::smile1:
流水前輩,  你都早晨呀     :cool: :cool:

嘜嘢老板呀??      小弟我衹係一個好奄春 ge 職員仔 咋  

robert 佢就係老板級, 手上有 AU$, NZ$, 及 robert's 債券   

借外幣, 揾 robert la  :victory: :victory:

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-27 11:01 發表

除左冇來慢契弟債券之外,我乜蟹貨都有.....

跌得最金果 d £、NZ$、A$,如果去果度旅遊,問我啦。。。

想飲奶咩?懞牛與 e 利,我都有大把!

忠信股票我都有!

:cry ...
Ha!Ha!     好在 d  "e 利" 我已退晒貨  :victory: :victory:

我最近試過個技師按完落鐘後,靜雞雞返黎在房內温馨咗成晚。

咩價錢呀??????

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-10-27 10:25 發表

早晨呀 靴文老板
我e+ 揾女女都係番炒唔超過3次架! :smile1::smile1::smile1:
流兄,
我有 80% 揾 sauna 囡都係鑊鑊新, 費事煩  

發新話題