16 12
發新話題

再貼: 桃X到巧遇Japan娃娃 - 之前不知原因比人删咗

just4fun C-Hing,

多謝你的證實, 費事比人話我利益衝突, 真係比佢地激死
引用:
原帖由 just4fun 於 2008-11-6 12:11 發表

我之前都轉貼過喱件事,都有d半信半疑,因為當時SZ好似平靜番,E+就要信囉。

http://saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=61127&extra=page%3D3    #3

唔係喀嘛, 桃記有得開大? 我去過超過10次, D bg 從未試過明示或暗示有得開大

至於查牌一事, 我問過第一批的技C同相熟的女部長, 的而且確開張時有查過牌, 但無拉過人, 因為當時營業執照還未搞好, 聽講宜家已經搞掂了, 我都有問過部長前一排有查過消防, 到最尾又咪開返, 總體都算安全些少, 其實無一個地方係百分百安全, 去推油就唔好去開大場, 免得增加自己風險。

其實係到出個report都比人質疑呢一樣又質疑嗰樣,比人删咗個貼都唔知咩事,睇嚟都係做返CD-ROM算了。
引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-6 12:44 發表

師兄,你似乎唔止在桑拿街出呢個報告,踏申完,讚桃 x 倒。你都有好多野冇講,或者你唔知,又或者你刻意隱瞞左一 d 事實。我見你講得咁高興,暫時唔講 ca 既野,忍唔住都要花小小時間出黎 up 下野。

唔好忘記 ...

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-6 12:44 發表

師兄,你似乎唔止在桑拿街出呢個報告,踏申完,讚桃 x 倒。你都有好多野冇講,或者你唔知,又或者你刻意隱瞞左一 d 事實。我見你講得咁高興,暫時唔講 ca 既野,忍唔住都要花小小時間出黎 up 下野。

唔好忘記 ...
啊...原來真是開大場的嗎?那我也要小心了, 因上星期日去了一次....

其實我只係去過一次的深圳開大場, (亦都係我第一次涉足邪骨場,上年9月......),在紅嶺路那間仙x都...那次只做手作仔, 那間場實在太小太黑...令我很難忘, 之後都係去d酒店場....  

這一間, 我覺得設施比某些酒店場更好啊...如果真是開大場又真係幾豪華喎....

嗱, 小弟大膽講句公道說話, 邊個CHING講流料野令到無辜受傷害既話, 保佑你絕子絕孫呀

引用:
原帖由 sttai76 於 2008-11-6 15:12 發表
嗱, 小弟大膽講句公道說話, 邊個CHING講流料野令到無辜受傷害既話, 保佑你絕子絕孫呀
呢句公道說話都幾毒喎~~

大家不要無謂野傷感情啦 其實我自己都算係桃x島熟客
我喜歡那裡場地整潔 的確是我過夜的首選
至於技師 我問心講啦 只是在一般以上少少 不及另一些場
經過我自己留意 那裡也是比較「低調」的機場
其中報告量少 不像港刀等等那麼開揚
至於桃記 是沒有開大的吧。

以上只屬個人意見 不喜者請見諒。

support you
引用:
原帖由 sttai76 於 2008-11-6 15:12 發表

16 12
發新話題