13 12
發新話題

水圍東x報告

水圍東x報告

地點 : 水圍東x (著名鬆腿大場側邊, queen's road 對面)
時間 : 一個月前平日下六時左右

入到大門要上一層沖身
沖涼格唔係好多, 十格左右
仲要係不知名洗潔精味聹G

休息廳燈光好暗, 可能平日兼無咩人, 所以慳電卦
先黎個按腳, 因第一次黎, 所以是但
按腳bg普通, 樣有少少

之後搭lift上9樓按日式
日式囡囡係著水手服
囡囡黎到, 普通過得去, 起碼有波, 算數入閘
而我係大字形圊Y張床度
佢亦順勢由正面開始按

先按腳, 因日式床, 佢要烏低身按, 而我就正面睇住佢
就好似嘉x伯個廣告做sit up咁, 都幾正架

之後part 1按身可以省略
part 2 成條褲除晒, 當時仲係國慶期間, 都有少少驚
跟住r pat pat, 掃袋, 仲有係著住衫既body
無解甲, 可伸手入bra內, 因第一次黎, 唔敢亂黎, 可能有巴打更激都唔定

之後見囡囡城汕蛋出黎剝
唔係ヮ鴙n食雞蛋
原來用雞蛋碌蛋蛋, 又幾過癮
最後"神舟七號", 3 , 2 , 1, 點火, 發射

埋單 : 日式雙鐘98送按腳 + 100機票 + 10按腳tips + 10 locker = 218

robertchan : 報告雖然簡單,但都加小小分以示鼓勵

Robert Ching,

Waiting for your reply on my message.  Thanks

robertchan : I'm just back from ca, give me some time to prepare for the required information. thx.

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-11-5 10:12 發表

多謝 師兄 包膠!
對 雞蛋碌蛋蛋 性趣唔大! 陣雞蛋味好怪!
師兄有冇見場內其他技師相貌如何?
雞蛋碌蛋蛋, 熱力滲入下體毛孔令人精神百倍, 就算有陣味都應該一試

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-5 10:48 發表

謝謝師兄報告。

這間場有 VIP房,貴$20,下次可以試下。
我都去過東 x 好多次,我有一個幾靚女之相好在那裡,她走了一個月,我也沒去過了。那裡的日式技師有很多是靚女的,睇你彩數。分三班,早/中 ... 囡囡個樣幾靚,不過著左襪褲,摸落去鞋拾拾,做到 part 2 果時我完全冇 mood,我叫佢唔好用雞蛋啦,結果隻蛋我食左。
羅拔兄
我聽囡囡話隻蛋係人工造喎 ,你食完有冇肚痛呀

係高旦白,高鈣,高營養既雞蛋,即係三聚青鞍旦,
仲要係上手ching碌完番熱既二手旦

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-5 18:04 發表
唔係啵,普通雞蛋一隻,雖然好細隻,但係真雞蛋黎啵!
同我按果個囡囡拎左兩隻比我,佢話橫豎都係咁多錢,叫我食多 d,我話一隻夠啦。
幾得意,如果係我就唔食蛋啦 食提子啦

人生在世須盡歡,莫使 J J 空對月。
四條眉毛,四隻眼晴,一條小象拔。

裙入面都有短波褲
無羅拔兄個襪褲咁誇張

引用:
原帖由 tt234 於 2008-11-6 00:51 發表
係高旦白,高鈣,高營養既雞蛋,即係三聚青鞍旦,
仲要係上手ching碌完番熱既二手旦
有無殼一睇就知啦, 點會番熱架
就算係有三聚青鞍既蛋都無有怕架, 你唔知要食好多先出事咩

13 12
發新話題