35 12345
發新話題

竹園失望之旅

竹園失望之旅

今天 中午見有時間就決定 上一上 去 走返轉
本來帶住 開心 而又輕鬆既心情上去 打救國內囡囡
點知.......... 呢次旅程就係 惡夢既開始
還要 浪費我 半天假期
話說 中午 到達目的地
我就 用極速 換衫
極速沖涼
再極速入房
一入到房 就諗住 跟骨總兄 d靚 no. 實冇死
點知 點親都 唔係上鐘 就返夜
係果刻 心情跌落谷底
直頭想 換衫走人

跟住 再諗諗 我不入地獄 who入地獄
可能我試到 好no. 可以 同大家分享........
個女部長 up左 好多no.
跟住 就 點左 *#

跟住
等左冇耐 主角 出場
睇落 同 網上張相 好似有d出入
可能 新人啦
唔理
part 1  大大力咁幫我按........過程中 又多野講  講埋 平時d生活濕碎事
跟住 到了我好 期待既 part 2

part 2 唉.....呢part 真係 差.....一入黎 就 即刻幫我 按 路人仔 其他野 乜都冇做過
         舌功 又冇 乜都冇
跟住 按按下 見唔對路 就 起身 出手
點知一出手.......一解佢 武裝
個波 細到 好似未發肓咁
摸多 唔夠 5秒
又話 好痕
唉 心情 真係難以 形容
咁算 唔玩波 玩妹妹囉

呢到仲衰 摸下又話痕
咁算了
快快 比佢打出來

跟住 去洗手 洗左 最小 5分鐘以上
入到黎 又按下背
佢又講埋d 咸濕故仔 真係冇興趣聽
佢有佢講 我有我訓
夠鐘 走人

下次 都係打電話去 留定d 靚no.

如果 有師兄 見 自己錢多時間多 又想聽 咸濕故仔 可以一試.........

robertchan : 加你小小分,以彌補心靈上所受的創傷。

thanks for the report to help us save time and money !

so you see not all bgs in Chuk Yuen provide good service !

some are  so so and some are quite bad !

係囉=.=下次一定要打定電話 先得

機會 唔會再比佢了
仲有大把 囡 要我地打救

請問各位師兄有布乜好號碼可介紹呢?

引用:
原帖由 路人1234 於 2008-11-18 21:51 發表
係囉=.=下次一定要打定電話 先得

機會 唔會再比佢了
仲有大把 囡 要我地打救
bro..竹園30侗BG.給你遇上*# 他也不新了鉊過一年了..對。他service ma ma

引用:
原帖由 korean 於 2008-11-19 00:01 發表
講你聽都無用啦, 樓主咪又係攞哂錦囊先去, 都攪到咁無癮

引用:
原帖由 korean 於 2008-11-19 00:01 發表
see any brother report you can find it

引用:
原帖由 RAYMOND28 於 2008-11-19 00:04 發表
bro..竹園30侗BG.給你遇上*# 他也不新了鉊過一年了..對。他service ma ma
梗係唔止一年啦! 佢對我尚算OK, 大家際遇唔同咯........不過我好耐無點過佢啦! 真係衰在微波爐

35 12345
發新話題