發新話題

新手CA之行第二回~

新手CA之行第二回~

上回講到小弟初到ca試足浴桑拿, 居然試了兩足浴一桑拿都未出過一滴, 敗興而歸~~
詳情可參閱第一回的Post http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=60380

返黎之後即刻搵Robert C Hing 拎返個新手錦囊做參考, 經過三個禮拜的籌劃, 今日終於第二次出征ca...
由於今日請左假, 時間好鬆動, 所以用迀迴一點的交通方法去羅湖, 首先乘車去元朗東頭村站, 再轉乘B1
去落馬洲, 然後轉地鐵去羅湖, 全程用了差不多用了兩小時 (但車費平了10元有多..), 11:00 到羅湖,
再乘大巴到金三角, 11:50 準時到達!!

聾倒黃牌正足
本來諗住call之前係金聾倒既技師, 點知佢未開手機, 加上唔記得佢 no., 冇計~~
算, 都係去返聾倒, 12:30 上到去, 因為之前聽C Hing 講呢到 d 采耳妹好正,
(唔知有冇記錯..), 所以先黎個采耳, 果然個采耳妹幾靚女, 低胸大波好正,
點知實際係采耳時, 跟本都望唔到佢, 因為佢采耳時係我兩旁, 采耳都幾舒服
全程 10 分鐘到, 不過采耳妹搞掂好快就走~

跟住到主菜, 加 $8 整碟黃牌技師餐, 技師黎到, 果然係靚女, 小肥但唔係扒, 湖北人,
廿歲到, 第一round正足好俾心機, 按腳好大力, 因為我話受得力, 跟住循例按肚,
然後問我加唔加鐘, 就咁加左一個鐘, 睇下會有咩玩, 結果原來如C Hing 所講,
呢件黃牌都係藝術品, 只可以睇不能吃, 她雖然 r 我小弟弟, 但一路卦住睇電視,
見佢冇咩 mood 所以我都費事搞佢, 跟住按按下見我有個袋, 問我有咩寶貝係裡面,
又話之前收過 d 香水, 飾物, 話有香港人個袋有好多小玩意, 我第一時間就諗佢講
o個過之唔係....R君或者R君同好者~~ 我個袋就冇咩玩意, 但係有一張 1000元既韓幣,
就俾左佢做禮物, 見佢個樣都幾開心, 按多一陣雀跟住做踩背, ok 腳勢都幾好~
踩完剛剛好又一個鐘, 佢落鐘, 我走人~~ 總結全程冇互動, 三次沐足呢個技師最靚,
但最唔好玩~

黃金"浪漫式"
出左聾倒跟住call黃金李主任, 3:30pm 去到, 因為知我係Robert介紹, 佢好熱情招呼我,
因為技師未到, 同李主任傾左10分鐘左右, 佢仲叫我係度多謝Robert介紹咁多客俾佢喎!
我同佢講今次想先試普通的浪漫式, 跟住技師黎左, 係錦囊介紹既(@@, 感覺係中女, 有點失望,
不過見佢笑容可鞠, 加上係Robert C Hing 推薦, 應屬上品~~ 先幫我沖涼, 好細心, 大家先互動下~
跟住正式做服務, 先知佢利害之處, 佢條脷真係好得, lam我耳仔, Linlin 真係成身都震哂,
之後就波推, Pat推, 原來仲有妹妹推喎~~, 最估唔到最後仲有環保吹奏, 冇袋的感覺真係
勁好多, 唔洗三分鐘就俾佢 ko ~ 沖完涼, 仲有一個鐘剩, 技師繼續幫我按摩, 佢 d 手勢
亦都好好, 一直按到夠鐘為止!~ 出去埋單時收我 $158 ($198-40), 先諗返起, 唔係所謂
"終極浪漫式" 先有吹奏咩? 無論如何, 今次ca之行終於出返一滴, 總算不往此行!!

玩完都差唔多6:00pm, 跟住搭大巴返羅湖, 結束今日ca之行

最後又要計下數先:
(唔計香港車費)
8 號大巴來回 : $35 x 2 = $70
聾倒: 采耳($18)+正足($58+50)+小費($26): $150
黃金: 浪漫 $158
總數: $378

robertchan : 一個真真實實的實戰報告,雖然未到滿分,能再次無私分享,值得嘉許。:thumbs_up.gif:

引用:
原帖由 tiger1225 於 2008-10-31 00:17 發表
上回講到小弟初到ca試足浴桑拿, 居然試了兩足浴一桑拿都未出過一滴, 敗興而歸~~
詳情可參閱第一回的Post http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=60380

返黎之後即刻搵Robert C Hing 拎返個新手 ...
可能係c兄靚仔, 所以囡囡贈送環保吹奏比你喎!!

引用:
原帖由 tiger1225 於 2008-10-31 00:17 發表

返黎之後即刻搵Robert C Hing 拎返個新手 ...
歡迎老虎哥繼續進攻CA!!!
個爭耳妹10分鍾就閃左咁搵笨???????
我采親都20MIN架喎..最偷懶都起碼3個字

仲有你上次果個係推拿, 推拿=/=SN
係CA玩要分清楚先得, 唔似SZ打個機又叫SN

下次抽多D時間去過夜慢慢玩一轉 好回味架

thanks good plan.

引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-10-31 00:45 發表

嘩, 你就好啦俾158, 仲有還保吹奏贈送.  
仲要有埋妹妹推wor
正常應該要收$258架

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-31 00:49 發表

哈哈,你果個皇牌正足妹可能係 !X(....同佢熟左之後,幾好玩架。

果位黃金浪漫式囡囡,賣點唔係個樣,佢個樣好一般,但係服務真係好到加零一!我在 ca 做過無論乜式物式,遇到咁多個技師,服務態度以她最好。 ...
robert 君
不是你, 黃金哪有好生意呀

robertchan : 你又亂 up 野。

Robert  C  HING   Can  You  PM  MR  LEE' S  Mobile  No:  To  Me   Next   Month  I   
   Should  Go  To   C.A.  Thank  You  Very  Much

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-31 00:49 發表

哈哈,你果個皇牌正足妹可能係 !X(....同佢熟左之後,幾好玩架。

果位黃金浪漫式囡囡,賣點唔係個樣,佢個樣好一般,但係服務真係好到加零一!我在 ca 做過無論乜式物式,遇到咁多個技師,服務態度以她最好。 ...
我都有同感佢講緊果個
黃金果個技師真係未試過

發新話題