16 12
發新話題

横乳桑拿報告

依間係我依前主場!開大係樓下貴賓房(酒店房).房有涼沖.我三年前就去,我最近去是二個月前.日間五件,晚間七件.D女就各花入各眼.之前已經向注場最大果反映.還是每況愈下.我離開了.

引用:
原帖由 細肥仔 於 2008-11-5 00:07 發表
依間係我依前主場!開大係樓下貴賓房(酒店房).房有涼沖.我三年前就去,我最近去是二個月前.日間五件,晚間七件.D女就各花入各眼.之前已經向注場最大果反映.還是每況愈下.我離開了.
會唔會改善左尼?

引用:
原帖由 Peter1 於 2008-11-4 21:35 發表
師兄!沒分牌!但要同部長講400嗰種!BG說房間有點分別!需要的話我PM上次BG No.給你.記得出報告!
同囡囡內幕交易可能會平d

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-5 11:59 發表

師兄,環乳的生意很差,我沒幫趁這個場也有兩年。聽聞那裡的囡囡很慘,每天都坐冷板凳,所以難怪一有客到就會盡量 r 小費。

給小費技師的數目,旁人沒資格去批評,因為這是兩個人之間的事。師兄做的港式是包代 ...
唔係就你下面果句, 俾人搵咗笨7囉

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-5 12:18 發表

咁又唔可以咁講既,有好多囡囡真係好慘既。

有一 d 真係好明顯係扮野。我前晚去黃金,搵一個靚女相熟技師,幾靚女又身材 fit 架(並非黃金 ),佢話好累,要休息一下,當時大約晚上八點,佢仲有6,7 個鐘才下 ...
呢位囡囡真係有眼不識泰山, 係籮拔面前想擺款, 未死過呀:thumbs_down.gif:

呢個場從前去左三年, 一次又一次比機會佢, 從前$148, 最後都要blacklist,
香港人的錢太易搵, 咁多斯文客, 條女日日對雞虫, 我差唔多兩日對佢地一次, 你地邊夠佢玩, 我從前好憐香惜玉, 現在我的經驗係囡囡唔小唔得, 話之佢幾可憐, 唔好話我絕情, 係你地未夠道行成為玩家, 唔知遊戲玩法, 往往駛埋的無謂錢

Thanks for sharing

16 12
發新話題