發新話題

新手CA之行第二回~

正足加埋小費相對呢講都好貴, 不如比幾十, 做多一個浪漫式好過

Robert  C  HING    I  Had   Receive  The  PM   Thank  You  Very  Much.
If  You  Have  Any  Goog  Information  PM  To  Me  Please .  Thank  You

側ching,你個豬角大餐原本係唔係98足餐,+200變大餐呢?

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-10-31 13:16 發表

唔係 。係餐牌有o既大餐!
佢地做緊減價,原價係$398。

﹞擗韖狎茩膩V導師我,服務好好,係另一個lam我耳仔lam到成耳口水既技c
啊 lam到成耳口水既技c<<<咁又真係玩得好激啊。
攪到成日心羅羅想去ca走一轉。

都唔係羅 我今個星期寫個預定行程比各大版主指點一下好了。

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-31 15:04 發表

我梗有睇,我係提醒你一定要去試 $298 果個餐。   
等我明天去試下明 既$98個餐先!!
尼個餐好似係系床度做架喎!!

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-10-31 16:32 發表

乜野好似?直頭就係。講左幾次
牛生都試完,馬生你仲未試
個日本來去到想試, 點知怇地停電, 咁就梗係閃啦!!

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-31 18:16 發表

我果日有試啵!停電果日嘛! 哨牙部長收平我 $8。
我去果次無熱水囉...不過好彩d水都唔係好凍(天氣太熱)
跟住囡囡話無理由! 平時好小會發生D咁既事! (我有做功課架! 一入來就老點我! )
之後佢一路全程開住個花洒
約50分鍾後 火箭已升空
果然變左熱水喎!!!
不過沖左2MIN又變返沖水....

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-10-31 19:12 發表

吓! 你地 3條友 撞埋同一日去明 唔係化! 果日咩好日子呀!
我上個星期去 咁岩果排股票市場好靜 但係明豬個場係度炒得好熱

發新話題