26 1234
發新話題

SZ一日走3場出一滴之悲喜驚險交集之旅 (已更新完成)

SZ一日走3場出一滴之悲喜驚險交集之旅 (已更新完成)

日前請左半日假~同個fd北上救國~
呢日o既遭遇可謂可悲喜驚險交集~

第一場:向西風暴
由皇崗打的$20.9去到主場向西先食個晏~
順便留意一下附近o既風向~

一入向西俾我o既感覺同以前好唔同~
心諗閒日下晝時間又會甘多人~
而且仲有好多內地人~
於是決定同個fd先搵條行入去查探一下~
往日雖然d雞婆&囡囡會係甘撩你&拉你手~
通常你只要唔理佢勇往直前佢地都唔會留難你~
但今日完全唔同~d囡囡&雞婆施展痴身&纏手o既武功~
2個囡囡前後攬實我~個雞婆再用力係甘拉我手~
係超用力~搞到個成隻手紅晒~
我個fd亦係同一命運~
不過佢就係俾人拉左入鐵閘~我脫身後即係去將佢拉番出黎~
即時從橫巷轉去另一條巷~
期間感覺到d雞婆係好心急想拉你上樓~
附近又見好多生面口o既人行黎行去~

以我系向西多時o既經驗~
心知應該會有事發生~
果然無耐見到一班平頭裝山東佬軍裝衝入d巷度~
有1個6呎高山東佬突然唔知系邊度閃出黎系我隔離大喝一聲~
搞到我心都離一離(以為佢喝我 )
然後d FL即時以9秒9速度落閘(真係好快手)
我同個fd都即時以9秒89速度離開案發現場

事後諗番發覺剛才真係無咩香港人~
反而多左好多生面口o既內地人~
呢次都算係一次寶貴o既經驗~

第二場:深喉滿意一滴
話說當時離開向西後驚魂未定~
正考慮緊應該去邊樹救國~
突然醒起之前有師兄提起過話又想按得好又可出火可以去深喉~
而自己又未去過~於是就決定近近地去深喉~
入到去見間場原來都唔算細~(外面睇好細)
浴室水力足~locker仔服務唔錯~
出到大龐見都有唔少師兄系度按緊爪~
見到部長就叫佢安排我地入房先~
學羅拔師兄甘同佢講話要d生靚女走肥ge~
部長話無問題~
入房都唔洗等20秒就已經帶左3個囡囡過黎~
夠快手~抵讚:good2:  
3個囡囡都真係符合晒我果幾個要求
於是就揀左中間果個後生囡囡*^~
囡囡貴州人士~21歲~剛剛黎幾個星期~
佢身材唔係勁果d~不過我一向對大波無特別要求~
由於第一次黎唔知呢度咩玩法~
於是我就任由囡囡自由發揮任佢舞~
先黎part 1~按得真係幾好~
全身邊佢按混~隔褲俾佢按弟弟~細佬即時起立~
之後又用油幫我推埋背~舒服:thumbs_up.gif:
然後part 2~rpp & jj好舒服~手法好特別~
無耐就轉身~初時床尾機~之後見佢訓埋黎~
佢玩得唔算放~上面無隔手下面就有少少擋~
不過唔緊要~靚女當前細佬無耐照樣扯白旗投降~

樣貌:   A
身材:   B (只有A波)
正骨:   A-
/ 骨:    B+
開放度:B+
女友度:A

佢洗手返黎我就攬住佢傾下計講下笑~
好有女友Feel~
出廳再按個爪~按爪期間我個fd突然驚叫一聲~
佢話留低左個銀包系房~噢噢~
佢即時沖入房~好彩搵得番~
按腳妹話呢度如果執倒野一定會俾番d客可以放心~
當時我個fd都暗叫好彩(點知事後先知道並非如此uch:
於是就繼續按爪啦~期間見到有好多技師行黎行去~
平均質素真係唔錯~同山雞有得揮~
由深喉出黎果一刻成個人係好爽好爽~

賣單:$188-$20 coupon+$10按爪=RMB$178

第三場:麗c失落之夜

晚飯行去樂園路食~浴途又路經向西~
見d巷熄晒燈~同之前燈火通明完全2個樣~
但d囡囡照樣傾晒系度搵客~
系樂園路食完個平價海鮮餐回一回氣~
叫左5送1飯2支汽水賣單都只係RMB$119~正~

飽暖又再思XX~
決定去近期做緊$100優惠~
人氣急升o既麗c進行我地呢日o既巔峰絕戰~
20:45去到~沖完涼坐低飲杯野~
由於之前系深喉已經按完爪~
於是問個肥仔部長而家有邊d技師得閒~
部長話而家未有房住~甘無所謂啦都預左要等一陣~
先坐坐睇睇D技師相先~突然有個師兄岩岩按完出黎~
我一望竟然係友人團長師兄~都估唔到甘都撞倒~
可能麗c呢排真係太heat啦~
同佢吹吹水~知佢原本係約左另一個友人上黎~
如果唔係我早左上黎都會叫埋我~
佢話岩岩好好彩mark倒個皇牌^(服務都唔錯~
吹多陣佢就走左~
我就繼續同個fd系度等啦~
等呀等~等呀等~不知不覺已經去到21:50都未有房~
由於我地想趕半夜12點前羅湖過關~
所以23:20前一定要離開~
於是我地再搵個女部長過黎問幾時有房~
佢話過10mins俾2間房我地~
到22:00都未有聲氣~話要再等10mins~
最後22:10先帶我地入房~
系房裡面我又等左20mins到22:30都未有技師到~
我個人於是開始唔耐煩出去搵個女部長~
佢話將我同另外1個師兄掉轉左~
話即刻帶囡黎~搵番個好o既俾我補數~
點知一開門......OSIM ......月巴、中女、 ......
全部中晒我行走骨場o既禁忌~
心中一火即刻走出房門同佢講話唔按啦~
佢先知衰係甘對唔住話可以搵過個俾我~
不過果一刻我已經咩心情都無晒~
走左大堂話叫個按爪o既黎得啦~
按按下覺個頭有d赤赤痛~我知按頭o既係由美容師負責~
大部份都幾靚~於是就問個女部長有冇按頭o既~
佢話有~叫左個唔錯o既過黎~
心諗可以系度留番個美好回憶啦
點知個美容師幫我校低張椅後~
個女部長同佢講左幾句後佢就走左去第二度幫個客採耳~

而就叫左個岩岩幫人按完腳~樣普通o既按爪妹黎話幫我按頭~
我即時激到出唔倒聲:_n11:
我話你唔係諗住叫個岩岩幫人按完腳o既黎幫我按頭按眼卦~
佢答我話「美容師係另一個部門要簽小費怕我唔開心~
搵按腳o既黎按就唔洗你簽~而且按法都係一樣o既je」
話再唔係陣間佢可以親自幫我按~
呢一刻我已經無野好講話唔洗啦甘~心情再度沈落谷底~
個女部長就係甘同我say sorry~
原本諗住快手沖完個涼可以趕頭圍~
點知原來人算真係不如天算~唉

等埋個fd完事後23:25一齊飛的走人~
賣單免淨桑收RMB$28

另一小插曲~系的士上面時我個fd發現唔見左一張毛伯伯~
懷疑係之前系深喉時俾人偷偷拎走左~當時都無發現
不過其實就算當時發現左都無用~無人會認~
去火車站的路程中仲要塞車~望住個錶一分一秒甘過勁心急~
中途落車向關口狂奔~個的士佬仲要收左錢唔肯找錢~
鬼叫我地趕時間都費時同佢理論~成功系24:00前一刻衝關成功~
又試抹一額汗~因為我地帶黎o既救國基金已經用得7788~
隨時連過皇崗o既的士錢都成問題~
好彩都有驚無險歸家~完成另一日可悲喜驚險交集o既救國之旅:victory:

(打得超辛苦~岩睇記得加分俾我 )

robertchan : 好很有心機寫的報告,絕對岩睇,唔加你分,我驚比雷霹。:cool:

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-11-28 11:09 發表

呢度又唔係"太霖"劈價兩折,要霸位。你整理好咪隨時 post 上來囉  
我覺得真係大吉利事, 好似寶福山骨灰位咁, 未死就買定先

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-28 11:00 發表

師兄,你呢個做法唔太好,人人係咁就大碌。

不如咁啦,再過一陣唔見你蒲頭就掙走呢個 post,你得閑再入黎再開一個 post.
我已經update左啦

回復 1# 的帖子

師兄你個POST好詳細,真是底贊,值得表揚

慢工出細貨,細節詳盡,用心之作,有代入感,霸位可以原諒,多謝報告:victory:

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-28 17:32 發表

沙塵滾滾,殺錯良民,真係戥你驚 ,爭 d 混亂中你比人捉埋,下次咪制。

報告很不錯,本來加到你滿分,不過你霸位呢個做法冇乜品,所以加小你 5 分,下次再係咁加小 10 分。:smile1:  
入方向村果一刻經驗話我知有d唔對路
所以入巷果一刻已經不斷留意d內地人o既行徑&對話
做好隨時狂奔o既姿勢

羅拔師兄~下次唔敢啦

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-28 18:58 發表

即係等於............有暴龍殺到,d 速龍四處奔走...既境況。。。。

師兄,你唔覺得首先搞興你,然後又唔出,分兩次出...係好痛苦既咩?......下次唔好啦。   
都係gaa~
所以要學"死神來了"甘~留意住有冇d咩死亡線索~
見有唔對路就走人~

不過我見呢度有好多師兄成日出出下走左去柯 :biggrin:

26 1234
發新話題