發新話題

馬交 18 桑拿囡遊

馬交 18 桑拿囡遊

10:30 - 上環信德飲茶, $50 (兩位)
12:30 - 乘船出發, $120 (特平)
13:30 - 到達馬交
14:00 - 到達大賽車場, $50 入場
18:00 - 到達威尼C人渡假村, 飲咖啡
21:30 - 到達最重要目的地:  金龍,  18 桑拿

21:35 - 一入到去 locker, locker 仔問有冇套票, 答九佢: 無

21:40 - 一出到水池, 剛好有表演:
           一條囡著3點式喺水池板上跳脫衣舞

21:50 - 跟住 "貓行" show, 共大約有 150 條囡, 好能多,
           令到我連冲涼都唔冲住. 囡戴 bra 同著 T-back,
           睇到毛毛.

套餐詳情如下:

上海    $455 (45')
          $534 (90')

中式   $774 (60' 包 HJ)

越式/台式                     $1,665
歐式/蒙式                     $1,705
韓式/毛突兒(model)      $1,914

d 囡囡真係好掂,  連 model 都好好波

22:15 - Catwalk show 完.   大部份客都選咗妃.

22:20 - 沖完涼, 浸池, 夠熱.  
           傍邊有: a) 女子日式沖涼  b) 女子擦背 - 有

22:30 - 3 點式 大(o)(o) 囡幫你著衫,  我的手被迫撞 (o)(o)

22:40 - 休息室坐下不久, waitresses 又話又表演:
           晚上每 1 hour 就有表演+ catwalk show, 今次2囡跳脫衣舞

我冇選到 catwalk 囡囡做豪華套餐, 我做中式, 中國人嗎  

02:20 - 入房.  囡係馬交本地人, 年紀 30多少少.
           波有 34 C, 樣 OK, 着住迷你裙入喎, 好肉哋.

揼咗 15' 背, 叫我轉身, 佢除 bra, 摩我小靴, 起來嗱 !!

佢: 嘜佢 (小靴) 咁堅 ge?
我: 係嗎?  個個麻X佬都差不多嗱!
佢: 你想唔想做呀?
我: 咁咪益咗你 lor?
(被佢用手打咗一吓   )

我知道有得送 , 立即回已一笑  

囡立即除黑色 T-back, 我又渣又啜又食佢 34C,

佢又食我 lin lin.  呢隻毛蟹, 多水多汁.

我玩完 34C + 毛蟹, 佢又吹我小靴,

一分鐘後我立即舉旗入洞   , 男上女下式.

我兩淺一深, 囡囡係咁叫: 你X死我嗱,

喺 30' 完成咗 800 吓, 水準有仍保持,

我拔出小靴冇耐, 小靴又想再嚟 ...... , 可惜夠鐘 .  

04:00 - 休息室

08:00 - 早餐

(喺度共食咗3餐 - 全包)

09:45 -  又到達賽車場, 入場 $250
             睇 "三級方程式" 真係好正 !
             有冇 C-Hings 鐘意睇賽車嫁 ?

14:45 -  去揾 "車毛" (model) 影相  
             有一個 1米 76 - 78 高, 着埋 4寸高鞋,
             身材好正, 100分  

16:00 -   乘船回港, $154

總使費:        $1,503

船 (來回):       $274
桑拿 (中式) :   $774  (包 HJ, 送卜   )
賽車入場    :   $300  (兩日)
其它飲食:       $155  (三餐)

減完壓, 幾超值          !!

多謝收看 !!   

kkbbq:多謝報告  加15分

真令人羨慕, 免費有得卜.
$774 認真抵玩啊.

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-11-16 20:21 發表

多謝靴兄報告!
可惜馬交係我另一個唔去得既地方

靴兄一定係好靚仔,成日有免費餐
7兄,  早晨      多謝你回貼  

你點解唔去得 馬交 呀?  
你喺港島去, 都好快會 "偷跳" 完 la  

我一 d 都唔靚仔嫁:  
1米60高, 地中海式髮型, 朱胆鼻,
仲話我靚仔     !!

不過喺果度做中式, 好多時囡囡
都會送 "卜" , 因佢哋想有回頭客
mark 返佢哋  (同高價套餐囡囡
ge 情况/環境唔同)  

Wor, 而家乜中式送仆野??

請問點買平船飛或免費船飛???

溫馨提示:快快樂樂上大陸平平安安回家來

引用:
原帖由 herman 於 2008-11-16 20:10 發表

10:30 - 上環信德飲茶, $50 (兩位)
12:30 - 乘船出發, $120 (特平)
13:30 - 到達馬交
14:00 - 到達大賽車場, $50 入場
18:00 - 到達威尼C人渡假村, 飲咖啡
21:30 - 到達最重要目的地:  金龍,  18 桑 ...
oh...very detail report!!
yes ar, live listen to the engine power is another kind of enjoying...
china style $774 include 1Q, good lar but 60mins too short, 90 mins can massage more.
why the Turbo Jet ticket is $120 only?? not $16X ? discount??

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-11-16 20:32 發表

靴文師兄:聽聞沖涼時,囡囡輪住埋來同你當眾吹啵,又可揸下波波,呢個同你吹完比你揸完,又下一個過來同吹,夠晒淫亂啊   
皮蛋兄, 早晨         多謝回貼  

你講果 d 係馬交桑拿場 "推廣節目" 之一種, 平時係冇 ge     ,

有時會玩 "水槍射囡囡" 添    ,  真係好鬼淫亂   !

當我笫三次出去睇表演時, 不再是一、兩件囡喺水池板上

跳脫衣舞,  而係有4件囡係一個大約20呎高 ge 平臺上一齊

跳脫衣舞, 有晒射燈+的士高音樂.  囡脫光後, 麻X佬由平地

望上去上面重要部位  :_n8: :_n8: ,  幾鬼過引  

發新話題