13 12
發新話題

DL驗奶報告

DL驗奶報告

我老猫以前每日都會飲返杯2319, 聽啲專家話,咁樣可以保充鈣質,老人家飲多啲好喎,結果信佢咪死直囉,比啲咩鬼衫序青安攪到我個腎壞晒,明明四十幾年前平均每日三Q,而家衰到三十日先至一Q。
諗諗吓覺得真係好唔扺,所以決定北上幫中國政府檢驗一下啲牛奶,同埋自己要飲返夠本至得,聽啲師兄講,DL人流少,應該啲牛奶污染情度會少啲啩,所以果日咪偷偷地一條友踩上去囉。

海圖牧場
中午12點半到達咗DL,係快餐店食咗個午餐,跟住走過對面馬路,跳咗上架7號巴士,無幾耐就到咗呢間海圖,呢個塲啲推拿房真係好唔掂,睇咗8件,無一個合乎我嘅品質要求,跟住部長話無貨路喎,咁咪即刻閃囉,拿拿林去下個牧場。

花完牧場
架巴士差不多去到大朗廣塲,見到間花完,咪即刻叫巴士佬停車,呢度啲推拿房算係合格,前後黎咗4件,全部係牛扒,咁個經理入黎問我有咩要求,我咪話要大奶奶嘅乳牛囉,
佢聽完之後,好似恍然大悟咁,立即打電話講咗兩個號碼,我心諗今次有料到喇啩,
隔咗無耐聽到高跟鞋聲越行越近,我個心就越跳越快,一打開門,嘩!唔係大乳牛,係兩隻肥牛,仲要喺扒扒地果隻,跟住經理又話無貨,咁我見行咗咁耐,咪叫佢帶我去沐足囉,點知佢打咗個電話之後,竟然話比我知無房,唔係啩,我入黎個鎮唔覺有客喎,算,咁唔好阻住我去一個牧塲。

甘圓牧場
向前行,過咗DL廣塲無耐,就黎到甘圓,直上推拿部,啲房同海途果啲真係有得輝(一樣咁差),我心諗,呢個塲都係齋睇居多,但係真估唔到黎咗8件,竟然有三隻係大乳牛喎,咁咪係果三隻之中,揀咗隻最好樣嘅,佢一路報鐘,我己經開始幫佢解除束縛,解完個bra,一轉身,一對白滑肥美多汁嘅奶奶展現眼前, 我立刻雙龍出海大力一揸,噢,果然彈力充沛,肯定喺中國純種一級乳牛,正想彎身準備埋去試味,點知比佢擋住咗添,佢話沖完涼先喎。
喺沖涼房無咩特別服務,佢淨喺好仔細咁幫我洗JJ同埋沖吓身,然後比條大毛巾我,叫我去床上等佢,佢沖完涼抺咗身就上黎做啲例牌野,技術普普通通算喺合格喇,等佢完成咗呢組規定動之後,跟住就喺我最鐘意嘅自選動作,我同佢上上下下,左左右右,前前後後,做完第一組簡單熱身動作,跟住我地落去床邊,我呢個老漢梗喺同佢推吓車喇,推咗一陣,我地又禽返上床,今次同佢做返啲難度系數比較高嘅動作,呢個囡囡都好合作,做咗無耐我就忍唔止好慷慨咁送咗幾億身家比佢。等佢幫我清潔完之後,我就好似個BB咁伏喺佢身啜住個大奶奶不知不覺瞓著咗,不過無幾耐就聽到球證吹雞,我地好快咁沖涼著好衫,出去放底四張毛伯伯找返兩個大銀,走人。

經典沐足
呢個唔喺牧場,唔淮揸牛奶架,我黎呢度做咩?你知喇,老人家打完大仗,梗要休息吓至得,唔係好容易玩完架,喺度按咗兩個鐘,收費76蚊。

梅貴牧場
呢個牧場啲推拿房硬件同花完咁上下(算合格),未黎DL之前,成日聽人講呢個場,以為會喺今次旅程嘅主力,點知黎咗好多件,都喺扒,因為時間緊迫,唔想miss咗8點鐘果班車,是旦揀咗件少扒中波嘅乳牛做半套囉,以為囡囡條件差啲,服務會搭夠,點知真喺令人失望,呢條囡仲成日r開大,最好笑喺佢幫我吹咗一鎮,竟然幫我過膠,我以為佢準備同我不環保吹爆添,點知見佢成個人喺咁禽落黎,就喺JJ臨門一刹那,比我叫停咗,我堅決唔同佢開大,結果手打完事。
最後著完衫要走個時,佢叫我比298佢,等佢出去幫我找數,我話自己出去比錢得喇,咁佢同我講佢喺想自己加多100當做全套喎,我又好奇怪問:「咩你地公司每月要規定全套鐘數嗎?」佢話無規定,不過咁樣會好睇啲。

robertchan : 好野,老前輩出報告,圖文並茂。
kkbbq:實在太好喇 老西都要加多10分

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-11-10 14:00 發表
多謝老貓兄報告。
平野未必無好,只係機會低d。都係TV穩陣d。

老師講得岩,糖朝都唔錯。那次我揀左個$498全包,幾靚女,有1.68高
走時亦見到$398有d都唔錯
如果計中下價場, 似乎都係ca優勝啲:good2:

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-10 13:20 發表

一日之內走咁多場,簡直係超人!

之約一直比我既印象都係只有 而沒有 ,睇黎唔洗去作無謂的犧牲。

照咁睇,DL 只可以作為一個旅遊點而唔係囡遊點, ...
一日可以走咁多場, 要多謝當地巴士公司, 因為喺果度搭巴士真係方便到極, 企係馬路一伸手就會停, 想落車又係隨時通知司機就ok:victory:

非常多謝貓兄包膠, 非常詳盡仲要有埋相, 唔駛四圍搵, 抵讚抵讚
小弟上次DL去都有去過師兄去過既地方, 不過果次同女友人去, 好多間都無女賓做所以走咗, 原來男賓服務都唔差, 又係時候搵機會再去一試啦

引用:
原帖由 oldcat 於 2008-11-10 12:13 發表

我老猫以前每日都會飲返杯2319, 聽啲專家話,咁樣可以保充鈣質,老人家飲多啲好喎,結果信佢咪死直囉,比啲咩鬼衫序青安攪到我個腎壞晒,明明四十幾年前平均每日三Q,而家衰到三十日先至 ...
oldcat兄,  

走 5 場, 你破咗 DL 記錄 la   

應該叫你 young cat   

好在你最後都尋找到 " 她鄉 " 的大奶奶   

多謝精彩報告   

椰汁換奶奶.
嘩,遇著呢d迫人開大既,一個唔覺意就無左幾百.

哇師兄睇落唔錯喎...等我睇睇先

好精彩既報告....

13 12
發新話題