16 12
發新話題

我都吾蝕抵,去一探麗C

引用:
原帖由 deaddg 於 2008-11-29 00:13 發表

師兄~係邊個同你講有得食大餐ga?
部長經理定囡囡呀?
以我所知好似係無bor
係條女喎

引用:
原帖由 rayso333 於 2008-11-29 00:14 發表

係條女喎
甘可能係條囡私人價啦:thumbs_up.gif:

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-29 00:18 發表
我同師兄你既興趣 match 左一半,我鐘意做母,因為可以玩互動,談談情,說說笑,心靈大交流,有 feel 先至大交溝。
我唔鐘意唱 k,嘈到死,況且我又唔飲酒。   
我同咸羅白既胃口真的非常相似啊 敢問一下羅白兄是不是年齡40以上唔食煙唔飲酒人仕啊
我因為唔食得酒 所以同唱k無緣了
反而我成日口水多過茶 好喜歡同囡囡溝通一下 了解一下人生百態。

可能是某些BG有做,but我聽返來價錢係350 wor :thumbs_down.gif: ???

C hing, thank you so much to share the report, it looks good for me!

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-30 00:29 發表

我年齡是 14 以上,不喝酒不抽煙 (我現實裡的朋友沒一個是抽煙的),不喜唱 k,去 disco 還可以,喜歡與囡囡吹水與抽囡囡水。不喜歡經常開大,覺得沒情趣。

極度喜愛炒股與摷囡囡個股,十分喜歡打麻雀與按雀。
...
我年齡是 24 以上,少喝酒不抽煙 (我現實裡的豬朋9友沒一個不抽煙,不抽水),喜唱 k+沐豬,不去 disco,,喜歡與囡囡吹水與抽囡囡水。不喜歡經常開大,覺得沒情趣,最好有溝女feel先食,最喜歡按雀+苦練左一陽指。

引用:
原帖由 lomond 於 2008-11-30 15:08 發表

我諗係攞黎開水井..........
無錯,師兄果然都係武林高手

16 12
發新話題