9 12
發新話題

王者復仇戰

王者復仇戰

如果有睇我之前報告o既師兄~
應該都知小弟日前先經歷向西風暴~
再系麗c埋門一腳臨尾香敗興而回~
一直系度籌劃行程~
決定系SZ再進行王者復仇戰~

第一站:威尼B 緝兇+賓至如歸之旅

今次先去威尼B~
呢個場已經黎過好多次同d部長&服務員都已經好熟~
已係我o既主場之一~
今次決定唔搵老相好~想試下新囡囡~
不過系大廳期間老相好竟然系我隔離經過~
嚇到我即刻縮低個頭~如果俾佢知道我黎到唔搵佢~
真係唔知點死

入房無耐囡囡到~廣東人23歲~
號碼唔方便講~因為囡囡唔想俾屋企人&朋友知佢系度做~
Part 1都算按得唔錯~Part 2服務流程都唔多講~
個人覺得同CA浪漫式有D似~
囡囡玩得唔算太放~不過個導彈真係好嚇人~
估計起碼36C 係我遇過o既囡囡頭3位~
系我控球&佢賴Lin之下成功發射

樣貌:B+
身材:A++ (36C以上 )
正骨:B+
/骨:  B
好玩度:A-

(完工後由於我一句說話最後變左做玩緝兇)

話說當時我同囡囡講話之前系某某網度見過張同佢有d似樣o既相
佢即時全身觸電甘望住我
又問我果張相囡囡有冇著身~著咩工衣~
幾時影~邊度影~邊位師兄放上網~
其實同佢夾過d資料後我知道其實唔係佢~
不過佢就係都唔信~話係我呃佢只係唔想佢驚~
又為左想我幫佢刪除果張相~
不斷用佢o既身體誘惑我~超爽~
(之前做服務時又唔見佢甘識做 )
最後45mins就系查案o既氣氛底下度過~
不過見到佢果個得意樣又幾好玩

出大廳再叫個相熟正足妹按腳~
好好傾好開心~
唔知係咪因為當時大廳無咩客~
d部長、服務員 & 水Bar都走晒黎陪我吹水~
再叫埋碗免費水餃面凍檸蜜邊食邊吹~
簡直就有種帝王式享受o既感覺~爽呀:victory:" />" />" />

呢種爽同出火可以話係2種唔同o既感覺~
好有一種賓至如歸&家o既感覺
最後玩足幾粒鐘先走人~

賣單:$198+$5 locker+$20按腳tips=RMB$223

第二場:向西FL洗頭

由威尼B離開成個人都好爽~
係個頭有少少痛~
於是走左去方向村度d正統少少o既FL度洗番個頭~
呢間我一向去開~因為D洗頭妹通常都會幫我按埋背&手~
最後幫我連洗帶按足40mins~再搵個髮型師jel埋個靚頭先走人~

賣單:RMB$10

第三場:方向村食大餐 決戰台灣辣妹型囡囡

上次系方向村經歷風暴食唔成大餐~
決定再去一探究竟~
今次見四周圍已經回復正常~
無左上次果種不安o既感覺~
d FL都開番晒燈~行左幾個圈終於決定揀個台灣辣妹型囡囡~
有睇台灣黑澀妹會知係邊Type
我開價$130~佢還價$140送環保吹~成交~
囡囡做足基本服務~
陪浴~賴Lin~環保吹~叫床~
唯一美中不足係囡囡唔鍾意人搞佢linlin
不過剩係望住佢個樣已經超爽

樣貌:A
身材:B+
服務:A-
好玩度:B+

賣單RMB$140

成功地王者復仇~開開心心地返港:victory:
(今次個報告我無分開出啦~要加足分俾我呀羅拔師兄 )

恭喜師兄今次復仇成功,吐氣揚眉,而師兄你更有一強健的體能,勇不可擋,佩服:good2::good2:

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-12-1 23:57 發表

通常會員出報告,如果清清楚楚介紹地點、玩法、程序、評價,每個場可得分數 0 - 5 分,有相報告每個主題又加 5 分,內容與武打場面出色又加 d 分,文筆流暢與有可讀性又加 d 分,處男報告加 5 分,但最盡加到 20 分 ...
乜原來甘難拎滿分o架
睇黎真係要閉關慢慢鑽研下先得啦

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-12-2 07:12 發表

多謝師兄報告。
真係要搵日去威尼B試試傳說中既E神嫂
側兄~E神嫂我之前試過~
不愧係美乳后~
不過上個月中已經離開左威尼B啦~
應該唔會再做番呢行啦

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-12-2 10:34 發表

咁吖 !唯有遲d去之前向dg兄取經
無問題~
果度有d BG質素比較參差~
做定research穩陣d

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-12-2 10:48 發表

deaddg 兄,恕小弟多口,聖誕將至,盡量小在方向村那邊玩樂,好多賊在那邊搵食,小心為上。  
多謝師兄提醒~
近排系果頭都玩夠啦~
我應該都會暫時系方向村休戰一排~
轉戰其它戰線

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-12-2 07:12 發表

多謝師兄報告。
真係要搵日去威尼B試試傳說中既E神嫂
乜你原來未試過E神嫂架!!
快d去試下啦!! 包你滿意.

引用:
原帖由 deaddg 於 2008-12-2 09:32 發表

側兄~E神嫂我之前試過~
不愧係美乳后~
不過上個月中已經離開左威尼B啦~
應該唔會再做番呢行啦
原來E神嫂已經離開威尼B.

9 12
發新話題