15 12
發新話題

又係粥店~

又係粥店~

因為要重新編排好粥店既可食用技C關係, D排密密去, 今日見得閒, 所以又同朋友共左上去。本來想試上次fcuk兄介紹過既!(@,可惜佢放假,唯有輸牌。
第一個入泥,號碼!!^,相頭其實OK,小肥,不過目標係唔要肥,所以彈左,真係唔好意思

第二個入泥,無睇號碼,因為已經比佢個恐龍身型嚇壞左,咁既身型,比佢壓一壓,我唸真係要訓返幾日醫院,所以彈佢係必然既。

跟住部長入來,問我要邊類型,我重申一次,唔要肥!!!跟住過左約五分鐘,終於泥左個似樣既,佢就係今日既主角,!號。正骨果part 唔錯,但比上次果個^(差左D,如果^(的正骨值 4/5,咁!就大概 3.5/5左右啦,唔係大受力的ching應該會幾鐘意。

身為難出人仕,part 2如果無得摸,我係好難出到的,以記錄計,基本上十次去粥店,有四次出唔到,所以摸摸係指定動作。先解除上圍,嘩,真係睇唔出,居然有D級,一隻手摸唔晒,真係好好感覺。:_n9:但囡囡話只得C級?真係?左手攻上路之際,右手已向下路進發,囡囡無隔手,但係叫唔好伸手指入去,畢竟只係飛機場,如果囡囡話唔好,我係唔會夾硬的,不過手指係外圍掃就走唔甩。過程中發覺囡囡下面好似未開發咁,問下佢以往D性經驗係咪好差啦?點知佢話第一次係比人落藥迷到搞掂,之後只係做過幾次。(估唔到真係有D咁既人渣)知道囡囡經歷後,有D同情佢,不過D個係緊要關頭,雙手雖然好輕柔,但並未因此而停過動作。結果在囡囡配合下,在僅餘五分鐘時間下成功升空∼∼:victory::victory:

總括來說,評分如下

技C No: !
樣貌: 4/5
身材: 4/5
正骨: 3.5/5
邪骨: 4/5

No. 1, thanks for sharing the report, ching1

高危場拉過唔少次,唔去lu

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-11-30 08:51 發表

多謝師兄報告。
SZ五月起風暴前去過一次,感覺良好,因為囡囡按得好認真,態度又好
尋日差d想重歸SZ,但一想到deaddg兄既報告就打消這念頭
側兄~SZ & 方向村今日已經回復正常啦
我遲D會出埋份SZ最新風暴消息

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-12-4 11:24 發表
朗師兄,粥店真係人面全非。

以前一個咨客小妹妹升了領班,一個服務員做了部長,好靚女的女魔頭部長林 x 梅走了(經常無故向技師罰款)。囡囡與按腳都是新的,只有房間沒變,仍然是舊的。

昨天下午到粥店,先按 ...
c-hing, 又係我厘個新仔, 想問下, 粥店即係邊間? 試唔試得過?

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-12-4 11:44 發表

新仔師兄,昨天你給我的幾個 pm ,我已經答複了,希望那些答案你看得明白。

粥店已經在這裡有很多報告,無需再 post 出來。為免重複,我 pm 你一些基本資料吧。
謝謝!:biggrin:

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-12-4 11:24 發表 朗師兄,粥店真係人面全非。 以前一個咨客小妹妹升了領班,一個服務員做了部長,好靚女的女魔頭部長林 x 梅走了(經常無故向技師罰款)。囡囡與按腳都是新的,只有房間沒變,仍然是舊的。 昨天下午到粥店,先按 ...
升領班果個妹妹係咪打紅太, 著西裝的? 如果無記錯, 佢好似最先係門口豬客 (開叉裙果種), 跟住服務員, 跟住領班, 但唔知點解, 升左領班後個樣好似有DD唔同左(老左, 以前做豬客時最靚, 個人覺得係全粥店最靚豬客)

依家門口果個豬客都係以前的, 但已經唔著開叉裙, 又係好似有少少走樣.

生意差, 應該由佢搞消房開始, 舊技C走晒, 加上經濟問題, 大家都減少北上, 又有部份ching去左ca玩, 種種原因令粥店生意大不如前, 以粥店老細性格, 係D個時候應該會更加壓炸囡囡D血汗錢, 無厘頭罰款更加多. 

D幾次去粥店, 都發覺D班囡囡同以前果D比, 更加聽話, 即使動作過份左亦會默默忍受, 我唸就係D個原因.

15 ~ 30%...........真係食左人隻車 , 要多提點佢地先得

15 12
發新話題