22 123
發新話題

與技師之一夜

與技師之一夜

第一次布告:
上星期三,初約正骨技師短敘,上去前到7仔買驉]道記)黈雅隊漇
地點:皇崗【太x花】,技師身段35、22、30(眼看):good2:
一入房咀咀到床上 。}涼全護動【由頭洗到腳內內外外】爽爽:_n9: 。
上床再咀,小妹妹(粉紅幼嫩)流曬口水,同佢講帶鬫n玩鼣奶W黎。
【等一陣】老婆殺到 ‾下次再講。

各位ch我話我布告緊時老婆殺到榨。
我見到佢已經黎料於是羅隻(振振〕出黎同佢玩,
下次再繼續

各位ch頭先畯爣o閒而家繼續,
佢一見到就問係咩黎,我為一陣你就知會好舒服。
於是一路賴佢個乳頭一路用手安慰佢妹妹,【唔記得型刑容一懮\雙乳 ,一隻手搾唔曬,而且魒鰾Y下{過隻,
要一路用條c賴佢有返反應,乳頭就會自動彈出。好過引『重要鰩賑鶡漶z因為佢得20歲】
當我用手安慰佢妹妹時,佢就用口令我小弟弟站起來。
我見佢有晒反應就用振振麜\妹妹出面慢慢輕撫。
佢當堂成身陣晒,我問佢舒唔舒服?
點知佢靜騿]呀一聲)就繼續咀 我小弟弟。
太興奮啦

跟著我就將振振放入佢妹妹內面,見前景象簡直同睇AV一樣:good2: 正。:_n9: :_n9:
振髐戴s鐘佢就頂唔順叫我快D插入啦。
呀∼∼呀∼∼
我就用振振麜\妹妹頂部鷏T磨。
佢卒之到晒頂。D水多到浸濕床單。叫我停一停。
於是我就用十成功力鷏T插。嗚舒服晒。

之後}涼同佢過對面〔皇御苑〕食飯。
佢問我一陣上唔上反房。我就話一定上。因為今晚唔駛反歸交人。重特登買鰷健s袋袋。哈哈哈
回答師CH問題﹛過夜房錢$188﹜
下過回合稍後再寫。
第一次長盡布告寫得唔好多多包函【全部真實】
請壇主被多少少分
呀∼∼呀∼呀:biggrin: :biggrin:

kkbbq:有新意報告   加20分

技師身段35、22、30還:good2: ? 老婆殺到還打埋這句?【等一陣】老婆殺到 ‾下次再講。

引用:
原帖由 djcsit 於 2008-11-17 20:19 發表
第一次布告:
上星期三,初約正骨技師短敘,上去前到7仔買驉]道記)黈雅隊漇
地點:皇崗【太x花】,技師身段35、22、30(眼看):good2:
一入房咀咀到床上 。}涼全護動【由頭洗到腳內內外外】 ...
c 兄唔只玩得激,
連寫報告都咁激......正

引用:
原帖由 djcsit 於 2008-11-17 20:19 發表
第一次布告:
一入房咀咀到床上 。}涼全護動【由頭洗到腳內內外外】 ...

根據ching既描述, 女女都好"專業"喎.

咁房租幾錢呀 ? 點book房架 ?

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-11-17 21:53 發表

我有個老友試過帶手指同囡囡玩   条囡囡唔制   仲話要用嚟插我老友後欄
咁之後有冇插到入去呢?

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-11-17 22:45 發表

緊係無啦   佢终於帶番屋企同老虎........(我估)
咁隻老虎一定好奇怪: 個衰佬做乜無啦啦帶隻震震手指黎孝敬佢~~

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-11-17 21:53 發表

我有個老友試過帶手指同囡囡玩   条囡囡唔制   仲話要用嚟插我老友後欄
哎呀!原來有震震手指賣嘅咩?
點樣架?早知就買嚟
對付果個大食GZ啦,
可以慳番唔少力添喎;
上次我用手指插佢小妹妹,
攪極佢都唔夠喉咁嘅,
攪到我手都軟埋!
好彩果個場唔俾開大咋,
如果唔係,就算三條友輪佢大米,
都唔係佢手腳,
實行俾佢渣亁渣淨......

22 123