25 1234
發新話題

初訪轟月蓮話

初訪轟月蓮話

幾個星期前睇到有 c 兄報告上過轟月,今日經過上去試下 ,
呢間場位於向西 , 前身都係酒店場 , 剛重新裝修, 中場格局 ,
水猛力足, 沖洗間有十多格 , 幾寬敞 , 休息廳長方形 , 有五六十個位 , 下午閒日有十零個客 ,女賓佔一半 , d 位幾舒適 , 可以放平當床 , 居然有張點心紙 ,不過剛食佐野,下次會試下 ,聼服務員話有中午 , 晚飯 ,宵夜 自助餐.試左修腳 , 師傅手勢都唔錯 ,簽佐 廿蚊 tips ,跟住入房做中式 ,技師年青, 樣一般, 穿運動服 ,手勢都係一般 ,佢話全場都係正規 ,就算至尊...雙飛....都只係正宗推油 ,唔會有驚喜 ! 按完簽佐 30 小費 .
埋單 68 + 20 + 30 + 5 =123.
中式 - 68 , 泰式 - 98 , 日式 - 128 , 至尊 - 158 ,雙飛 - 298 .
全送一項大堂  , 加 10 蚊再多一項大堂 , 小費另簽 .
硬件新淨 , 收費合理 , 唔 r 小費 , 正骨可以一試 .
另外技師提示 : 街口間 玫花最近裝修完, 已經由正規轉佐一國兩制 , 下次試下再作報告 .

回復 1# 的帖子

中式 - 68 , 泰式 - 98 , 日式 - 128 , 至尊 - 158 ,雙飛 - 298 . <---------- 係咪雙鐘?

食點心/自助餐駛唔駛額外比錢?

自從無再幫親東門白花油之後,都試過去好多不同鴾中U價骨場,直到發現呢間轟月之後,我每個星期都幫親佢一兩次。徐鼳\收費平(下午7時前離場收$58包兩身(120分鐘)同一個大堂項目,仲有個免費鵀菃U炒粉A飯菜同白粥午餐,適合我呢孎C收入人士幫親),地方新整同房間私隱高,房同房中間無透明窗,技師大多數年青但按摩技巧有囍n好有齯暑搷齔翩C相比白花油來講,呢間場直得一試。始於有無好似白花油鵂甜砥A31,32號房麍※妠N由c-hing自己發掘啦。

地下大堂
:
面積細小(吾起眼)

Locker

: 電子鎖,但關柜門時不要大力拉扯,因我試過在關柜門後再拉門檢查有無鎖好,T知成只門被我連鎖帶鉸拉落,唔鬺琱j力,麜\]靃@門化學,佢]無要求我賠錢仲即時同我換個柜添。

沖身間
: 地方新
整光潔,共有8格沖身間,有一個細池及乾濕蒸房,兩個廁格(食完燒蠔都唔需要爭廁所用)。

二樓柔休息大堂 :
休息廳屬長方形,坐椅有50多張分放鬘炙k兩邊,每邊放有兩行坐椅,中間就鬖璊H通道,餐廳鷅劦Y劗銦A而相反另一面盡頭技師休息室。坐魒熁銣仍就可以見到技師上上落落去樓上工作。好似睇walk show感謘C

三四樓按摩  :上房樓梯近餐廳,房中環境氣紛舒適抵贊。

個場我之前都去過~
之前都出過包膠啦~
我都覺得幾抵玩~平平地$100已經可以玩足1日落樓~

引用:
原帖由 peterjoe 於 2008-12-4 12:46 發表
自從無再幫親東門白花油之後,都試過去好多不同鴾中U價骨場,直到發現呢間轟月之後,我每個星期都幫親佢一兩次。徐鼳\收費平(下午7時前離場收$58包兩身(120分鐘)同一個大堂項目,仲有個免費鵀菃U炒粉A飯菜同白粥 ...
下午7 時開始免費自助餐, 都係收購68蚊咋, 不過最好準時7時正坐係餐廳, 如果遲幾分鐘就連餸尾都無得食

引用:
原帖由 lidoon9 於 2008-12-4 02:32 發表

行入去轟月連話就一定要好有定力, 如果唔系就好容易受唔住誘惑入左木人巷,

師兄你一定過左19:00埋單喇, 如果唔系就會做到中式58元三粒鐘喱個無敵價, 其實仲有一個全日78元四粒鐘更抵玩.:good2:

...
我係深華路行入去 , 唔駛過木人巷 .
78元 四粒鐘 ( tips另計 ) ,以佢硬件 ( 接近 6色+園 )
但 c 9 唔多 ( 閒日計) ,真正幾抵 !
佢個價睇住隔離 永尾指 黎做 , 但地方就優勝好多 .

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-12-4 08:43 發表

好耐無見呀
我第一眼睇見仲以為係CP報告,原本係SZ。
多謝先
你好呀 , 側兄
呢排比較忙 , ca 都係去過一次 ( 兩個月),
cp 更加唔駛去 , 留番 SZ 消費 .
少數民族叫我代佢問候你地 !!

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-12-4 10:34 發表

好耐冇見啦 mrkklo兄 多謝你既正骨報告
嘩! 價錢好抵喎! :thumbs_up.gif: 唔知其他技師骨藝會唔會好D 呢? :smile1:
流水兄 , 你好 !
D 質素好既技師要慢慢發掘 , 暫時都係撞撞下 .
基本上都係以前 傷蒂 留低落黎 .
班 法式 技師就走晒 !

25 1234
發新話題