發新話題

溫總又南下廣州東莞深圳...照例又打超強颱風....各位C兄小心

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-12-6 23:32 發表

我今日都唔好得你幾多,最衰我 set 個行程 set 得唔好。我應該去深爸、尾滋原,去加連譁乘......但係第一場去美泥灣谷 Q 氣所以先至去黃金、隆賭,但全無新意。

東大街、烏沙路、沙頭西大街,交通真係好方便, ...
robert兄上面環境是否比較良好?
諗緊明天上去:smile1::smile1:

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-12-6 23:52 發表

今天沒事,但明天就唔知,要睇北大人行程而定。
除了尾泥灣,其他場今天唔似有走火警。

正足就唔會有事,做除衫果 d 餐我就比唔到意見你。
收到
原本想上去試下浪漫一番
但都係留係深圳去黃x都x

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-12-7 00:04 發表

唔知係未我多心,ca街上多左好多著到爛身爛勢既年輕人,兩、三個一群的,見到"非本土人士" 就眼超超,好似想打主意咁,公車上都有,如果去骨場最好打的,門口落,避免走在街上。
不過香港人真係有一個格
我相信當地人會好容易睇得出來

唉,成日都打風,邊到玩得爽呀

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-12-7 00:12 發表

港人在國內的生命是很脆弱的,所以要小心。我今日在"烈日當空" 下於尾泥灣前面果條東大路等公車,得我一條友,街上面冇乜人,我一路等一路震。

只要入到骨場裡面,就會安全,(食 另計 ...
尤其我係一個人上去居多
我試過一個人係晚上12點到由黃金嘗試行去e東
行到一半就有少少怕,最後都係打的

引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-12-7 00:34 發表

這叫做 "次級巡查"

即是KO只查沐足, 不查推拿, 桑拿,

因為推拿, 桑拿一查就衰硬
點解次次想再上去時都有風打

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-12-7 00:38 發表

你咪制呀!果條路好 Q 靜架!   
睇地圖好似近
點知咁鬼遠
仲要條馬路唔多街燈先慘

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-12-7 00:43 發表

你下次如果要咁樣行,除非著夜行夜,全身黑衣,帶埋帽,咁就冇人睇到你,會安全 d 。(不過農曆七月咪制)
仲有下次
而家咁多風都唔知今年可唔可以再上去uch:

發新話題