21 123
發新話題

樹慾動而心不熄

引用:
原帖由 spamhehe 於 2008-12-8 17:12 發表

早晨呀靴兄

講起係果度返工, 本 menu 有寫埋各不同職級待遇, 就咁睇佢對員工算唔錯啦
一年加 2 次人工

bb 兄同蘿蔔兄邊使好似我地咁要靠餐廳同情調去調情丫
佢地囉個袋同寶貝出唻, d 女已經 ...
師兄返政府工o既??
又會甘早收工

引用:
原帖由 ttyiu 於 2008-12-8 21:49 發表

政府工都唔會 16:45 收工  好可能又係看更一名  
看更on duty都有得上街街網?!?
不如介紹我做啦

你地都唔知我對街街幾神心
公司個 filter block q 左街街, 我要搵番街街 server 個 ip先入到唻, 返工時間有 d 世藝咋
你地成班看更行家係度, 我唔敢班門弄斧
我返工係打下字, send 下 email, click 下 mouse 者
不過大象兄講得岩, 我呢 d 冇女朋友又冇老婆既人返到屋企係 on 99 既
但自由度亦係令你地艷羡既

引用:
原帖由 ttyiu 於 2008-12-8 21:49 發表

政府工都唔會 16:45 收工  好可能又係看更一名  

hehe兄應該收 5 pm.  

我都認同 !  佢仲可能係 part-time.      

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-12-9 06:40 發表

點會呢  有我地晚晚陪着你   睇下D看更嘅鹹濕報告   睇到慶慶地  :heart: 又可以自给自足一下   好快又一晚架啦
所以我咁鍾意街街, 特別係你果 d 報告, 簡直係粗鹽級, 令人回味不已, 我果 d 同你比簡直不過係離海邊好遠吹到既海風咋
引用:
原帖由 ttyiu 於 2008-12-9 09:24 發表

你唔知呢家的看更係好 pro law 住部notebook 周圍巡樓 睇下的住客個樣同相片係未一樣  
一定封面興內容絕對相符啦, 個封面都係你班咸看更逐個逐個偷偷影番唻
引用:
原帖由 herman 於 2008-12-9 10:16 發表

hehe兄應該收 5 pm.  

我都認同 !  佢仲可能係 part-time.       
早晨呀靴兄
係呀 我係收 5 點架
已經比以前遲左, 本來收開 4 點, 金融風暴唔可以唔坐耐 d 做下樣

21 123
發新話題