發新話題

樹慾動而心不熄

引用:
原帖由 spamhehe 於 2008-12-7 12:16 發表
尋日同 frd 打完波, 攰攰地就決定上去鬆下全身
鑑於近日經濟環鏡, 大人下訪, 天氣狀況, 時間已晚, 身體疲憊, 肚內空虛, 街上 c 奶眾多, 任痣剛千萬年薪仲要蝕我地成千億等等因素
決定去番主場皇崗鼠林 ...
師兄~想問下呢個場有d咩特點值得你作為主場呢?

引用:
原帖由 deaddg 於 2008-12-7 22:39 發表

師兄~想問下呢個場有d咩特點值得你作為主場呢?
平, 近, 情意結, 老相好
我係懶到唱散紙搭地鐵都懶既人
但上得街街多 學壞左, 唔排除多 d 去港$去可能性, 保留去埋沙頭角既權利

老鼠林我都有D情意結,之前有個幾好玩的囡囡,陪我去過幾次旅行,玩得好開心吓,但佢上了岸,嫁了個有錢人了(真係嫁了,吾係比人包,我都有去飲佢個餐),但間場最近來個幾個新經理及部長,壓到舊個兩個死死吓,又話要加價,囡囡話想起機吾該轉做前烈線喎,收好像158定168,我未試過,所以現在都好少去啦

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-12-7 23:42 發表

喱位s80師兄   有D咁特別嘅經驗嘅   會唔會好似成班老襟去送嫁咁呢
那我吾知飲個時真係有幾多老襟啦,但我同囡囡在一起都係為開心姐,佢要搵個有錢的上岸都無可口非,有幾時在做野時,個男人打電話來,囡囡都好像A片噤照聽,好鬼興奮的

Wanna to try~~

Borrow Robert's words...

"各路英蟲請賜紅鼠林錦囊一用!"

Thank you!

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-12-7 23:11 發表

乜老鼠林左近有間咁正嘅嘢咩 多謝師兄教路 下次温女又新地方:victory:" />" /> 食完跟手行去後面sun flower 酒店   
呢間野食真係唔錯, 靴兄一聽就知, 可以想像佢係呢間連鎖店留低唔少腳毛
帶女女去一定冧哂, 我同條bg 講起佢都一面艷羡咁話好想去試, 而價格又係可接受範圍, 係唔知附近有咩酒店可以開埋房者, 大象兄呢間 sun 花酒店唔知係咩類型   請指教

當你面對鼠林門口, 右手邊有條路轉入一個露天廣場, 而你就係呢個廣場南面入口, 係東面出口一出去就有個露天停車場, 間 米蘿cafe個招牌抬頭就會見到
引用:
原帖由 s80 於 2008-12-7 23:37 發表
前列腺 ...
印象中美式 118, 日式 128, 前列腺 138,
問中式技師有咩分別, 佢話都係推油, 預你起埋機, 實際分別不大, 前列腺可能推得專門 d
詳細佢都唔知, 但佢都想轉過去做日美, 搵得多 d, 因為連佢都知有金融風暴影響到香港人
而家少左好多客, 有時一日都做唔到一個, 唔幫客人做多 d, 自己都搵少 d...
死女包, 識咁諗都唔幫我,

如果各c 兄有好 # 介紹麻煩 pm
大象兄我知你收收埋埋幾件好野, 細細聲講少少唻聽下好嗎

引用:
原帖由 spamhehe 於 2008-12-8 12:16 發表

呢間野食真係唔錯, 靴兄一聽就知, 可以想像佢係呢間連鎖店留低唔少腳毛
帶女女去一定冧哂, 我同條bg 講起佢都一面艷羡咁話好想去試, 而價格又係可接受範圍, 係唔知附近有咩酒店可以開埋房者, 大 ...
hehe兄,  午安好       :cool:   :cool:

唔好玩我呢個同學仔嗱 !!   

我以前喺果間 cafe 做過兼職看更, 所以咪知蘿 !!

間 cafe 咁正, 不如你推介俾 robert兄, bbcc兄 ......... ??   

佢哋幾位形男好鍾意浪漫 (Romantic) 形式嫁       :heart: :heart:

引用:
原帖由 herman 於 2008-12-8 16:54 發表

hehe兄,  午安好       :cool:   :cool:

唔好玩我呢個同學仔嗱 !!   

我以前喺果間 cafe 做過兼職看更, 所以咪知蘿 !!

間 cafe 咁正, 不如 ...
早晨呀靴兄

講起係果度返工, 本 menu 有寫埋各不同職級待遇, 就咁睇佢對員工算唔錯啦
一年加 2 次人工

bb 兄同蘿蔔兄邊使好似我地咁要靠餐廳同情調去調情丫
佢地囉個袋同寶貝出唻, d 女已經目不暇給, 大開眼界, 大暈其浪, 大興其奮啦
引用:
原帖由 robertchan 於 2008-12-8 16:57 發表

去過啦,冇特別啵。  
蘿蔔兄你岩, 呢間野入面係冇特別......服務的

掛住吹水 過鐘收工忝
蝕左3個字俾公司, 返屋企繼續吹.....水......

發新話題