發新話題

我都有cp報告!!!!(已完結)

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-11-26 18:16 發表

有馬交兄去ca玩  又多一員猛將
我呢d新手邊猛呀~~~同jojo ching呢d呂布級差之千里!!!!!!

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-11-26 20:25 發表

澳門兄. 冇見咁耐原來你上左去cp玩 . 橫瀝今時唔同往日. 下次有機會再去. 去下美景"river"個sauna. d 女都唔錯架(不過我有一年冇去. 一年呢個世界變成點我都唔知啦 )
jojo ching~~~無見咁耐係因為d report都係ca,cp...我又無去過...so無咩野分享~~~
所以為左自我增值~~~我自告奮勇睇廠去!!!!
果然係學海無涯~~~唯勤是岸!!!!!

support

引用:
原帖由 澳門工作中 於 2008-11-26 17:47 發表
係呢個時候佢就突然講左句~~~咦~~~(4仔)播完啦喎~~~你仲要唔要睇呀~~~
全編都好正,係呢句有d剎風景,恭喜ching食到好野

引用:
原帖由 4eyelo 於 2008-11-27 15:53 發表

全編都好正,係呢句有d剎風景,恭喜ching食到好野
係~~~呢個係唯一破綻~~~
不過佢肯做戲証明佢都好敬業樂群~~~
果幾舊水...已經非常極之超值~~~!!!!

引用:
原帖由 澳門工作中 於 2008-11-26 17:47 發表
各ching好~~~
見大家呢排都係咁出ca,cp報告~~~
咁又點小得我呢~~~~
岩岩公司要搵人上cp睇廠~~~
我第一時間自告奮勇~~~我黎!!!!!!
地點係cp既橫涩鎮~~~
我由豬海出發~~~坐巴士成3個幾鐘先到冬館冬站~~~
...
好詳盡的報告
現在囡囡都好少會有咁勤力的服務
睇完已經好想上去
尤其現在ca打風時

睇完真係好羨慕馬交do野中大大....

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-11-28 13:51 發表

澳門兄去睇廠都有好野食 係咪公數先 . 我出trip好多時都係要自費架 . 見你個report咁長盡就知你玩得盡興. 希望下次你有機會再去cp行多幾轉啦 , 東坑, 橫瀝同cp咁近 ...
全程都駛左唔小錢~~~
90蚊 由豬海到CP
300蚊 SN囡囡錢
140蚊 CP返香港

都成5舊水人仔...
我地呢D...唔駛自己比又唔駛開公司數~~~
食判頭!!!!!哈哈哈哈哈~~~~~
當然有去主場啦~~~唔係點叫主場呀)))))

發新話題