10 12
發新話題

向西村汁一q 與 金碧桑拿打一q

向西村汁一q 與 金碧桑拿打一q

早2晚友人叫我上去玩...OK..冇問題~

先講向西...差唔多1點鐘先到...囡囡唔算太多但都OK
每一檔都會梗有睇得上眼既女仔...唔怕話會選唔到的~
果晚可能太少男人啦...我同老友都做左萬人迷~
又捉又攬...我喜歡你先捉住唔畀你走咋...一字記之約<假>唔會有感覺的~
廢話講完...選左一個女仔跟手上房...向西我就唔係第一次去...
但D房我就真係第一次上...OMG...好彩有心理準備~
一房一廳..房一張床...個廳2張床..去到已經有2張床係到撕殺緊...用D布JA住架咋...
囡囡沖涼..我就唔使啦...上床埋牙...其實都係果幾味啦...
但囡囡夠溫柔...唔會趕時間咁...幾好~~搞掂走人~

金碧桑拿~<<老地方對面架咋>>

本人長年累月都係老地方按骨多...但今次朋友個老相好去左金碧做...
佢就去見佢個老相好..我就當試下新場..一上到去...飛機場黎講..硬件算唔錯~
look架仔招呼唔錯...沖完涼就入廳...廳入面chair又唔係好多張咋啵~好似唔夠10張~
坐係個廳到可以望到d囡囡行黎行去...對於d第一次去既場好有幫助...起碼自己心中有數
技師質素去到邊...我眼見果d真係幾好架...個個都高高地...身材妙漫~
ok..入房...第一個技師...同我係廳見到果d差好多...唔使諗..一句唔岩..彈~
第2個入黎..個主任竟然想側側搏行開..個技師就自己行入黎...問下個主任..你係咪當我傻仔~?
我望下個技師...塊面實在都幾方型下~彈~
佢一路同我講話係得呢2個技師..唔要既話就要等其他技師落鐘...唔緊要你老闆我有時間~
拿..都估到你架啦..即刻就話有個技師落鐘啦..我額頭大大個醒字係到..你都睇唔到~

第3個技師...今次呢個唔錯...一眼望落去眼仔大大長髮..都幾靚女啦...但就唔係話好高~
part 1...唔會求求其其...但我就冇感覺...但佢都算幾識做d調情動作...會突襲你的
吹耳仔啦...伸晒條呢搞你耳泂...會周圍妮下你...大家非常有互動...我錫下佢時..佢都會錫番我~
波波是吸手的..唔錯....難得既係佢下面都唔抗拒我...即頭可以手指插入...唔係講笑真係好多水...
女人既水源係完完全全可以波幅一個男人既情緒...當時既感覺真係非常好~
最後就係囡囡咬住我粒lin頭...我手指直入既情況下搞掂~
囡囡最後希望我可以番轉頭搵多佢幾次...幫下佢d call鐘點鐘...
靚/好既囡囡有好多...近呢2年我已經冇再試過番卓囡囡...所以都應該幫唔到呢位囡囡~

埋單...因為係老友畀...唔太清楚..2個人好似580$...d小食就15$份既..我地都叫左幾份...等我下次問清楚再行補上~

呢個場我會再去的...下次再去果時就整埋張vip~

引用:
原帖由 慕容阿戀 於 2008-12-11 16:46 發表
早2晚友人叫我上去玩...OK..冇問題~

先講向西...差唔多1點鐘先到...囡囡唔算太多但都OK
每一檔都會梗有睇得上眼既女仔...唔怕話會選唔到的~
果晚可能太少男人啦...我同老友都做左萬人迷~
又捉又攬...我喜歡你先 ...
師兄下晝時間去到都甘多人?
我去甘多次都未試過系上面撞倒人
你都算好彩啦
囡囡唔心急最好玩~
我都玩過d真係會好似gf甘攬住你訓一輪先開波~
仲會不時好似機場甘用手幫你掃下JJ~爽呀

回復 3# 的帖子

房入面仲有一張架.

不過打個機要2百幾3舊水

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-12-11 20:54 發表

多謝 阿戀兄 兩Q報告
金big 係前排嚴打時被掃過, 嚇到唔敢上去幫襯,
唔知而家咩價呢?   
因為係老友埋單所以都唔係太清楚...我下次再去果時會問清楚再行補上~
引用:
原帖由 peter99w 於 2008-12-11 21:02 發表

戀師兄:廳中兩張床撕殺緊,你咪要排隊上床   
唔使阿~2張畀人用左JA...仲有一張~
引用:
原帖由 deaddg 於 2008-12-11 21:26 發表

師兄下晝時間去到都甘多人?
我去甘多次都未試過系上面撞倒人
你都算好彩啦
囡囡唔心急最好玩~
我都玩過d真係會好似gf甘攬住你訓一輪先開波~
仲會不時好似機場甘用手幫你掃下JJ~爽呀
我唔係下晝去架...係0晨1點...
又時撞到D趕頭趕命果D女仔就真係當自己唔好彩...話就話係金錢關係但做愛始終都係畀D情趣會好D~
引用:
原帖由 jacky10 於 2008-12-11 22:01 發表
不過打個機要2百幾3舊水
我都覺得貴...睇下出面C兄D POST係CA果D地方400$可以乜都同你玩晒~
400$口爆一Q汁一Q..乜招都有...呢家要300$先可以打到隻機...我都覺得好唔化算..
去CA CP時間我就有既..無奈家中有老虎...個人消失太耐我會死的=_^

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-12-11 20:54 發表

多謝 阿戀兄 兩Q報告
金big 係前排嚴打時被掃過, 嚇到唔敢上去幫襯,
唔知而家咩價呢?   
無記錯應該$268,vip減$30

10 12
發新話題