21 123
發新話題

樹慾動而心不熄

樹慾動而心不熄

尋日同 frd 打完波, 攰攰地就決定上去鬆下全身
鑑於近日經濟環鏡, 大人下訪, 天氣狀況, 時間已晚, 身體疲憊, 肚內空虛, 街上 c 奶眾多, 任痣剛千萬年薪仲要蝕我地成千億等等因素
決定去番主場皇崗鼠林.

過關後上試膽天橋, 發覺天橋後半段完全冇開燈由光猛前半段踏入, 好有海水公園蝦佬喂 feel.
而上次見到既保安人員亦不知所蹤, 個 frd 話係度做保安邊坐得耐, 一早俾人搞掂左丟落橋啦.

肚餓餓地, 觸目可及都係香港茶餐廳, 就行多兩步, 見到有間米蘿 cafe 格調唔錯, 上去一試
主菜點左 : 台塑牛扒, 石頭鍋牛肉飯, 三文魚飯, 小食 : 麻油腰花
整體食物ok, 牛扒叫 6 成唻 9成, 不過中間有一大舊骨似維京人肉果種牛扒又真係幾少見,
跟牛扒餐有餐前酒, cocktail 唻, 幾香, pussy foot 味, 唔酸, 滑, 香, 埋單 25x 人仔, 港紙兌 85
比較特別係杯愛爾蘭咖啡,
先係面前放個小火爐, 上面放酒杯, 內有威士忌及牛油, 由侍女邊轉邊燒, 最後將杯中物點火再由高處倒入咖啡杯中
看著一條匹練火光瀉入杯中,
視覺效果一流, 咖啡味道已非重點了, 呢間野泡妞一流.

上到樹林同朋友 2 個都叫鬆腿, 我個技師睇年紀就知經驗老到, 朋友個技師先好笑, 個鼻成虫咁大
2個技師一齊起手, 朋友個技師都竟然敢求其了事, 好多我個技師有做既麻煩事佢都唔做, 2個企埋一起, 高下立見, 激到個朋友鞋面
上到房, 因老朋友放假, 按中式, 技師小肥, 胸大, 仲要著超薄胸圍冇加墊, 皮膚滑, 本以為今日有得開心
點知佢拍死, 間唔中挨挨碰碰就有, 想摸就縮話驚俾人見到, 最貼身已經係按正面舖住毛巾, 摸左 2 下小 hehe, 仲要望住門, 裝修後塊大玻璃害人不淺
最後谷住落樓, 好少係度按得咁唔盡興
埋單港紙兌 90, 3個加埋港$ 4百出頭

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-12-7 14:11 發表

robertchan : 師兄你搞乜,食果一段仲寫得好過按  
因為按果段實在冇乜好寫嘛, 第一次咁樣谷住落樓, 人性本能都係避開不快回憶既

引用:
原帖由 spamhehe 於 2008-12-7 12:16 發表
鑑於近日經濟環鏡, 大人下訪, 天氣狀況, 時間已晚, 身體疲憊, 肚內空虛, 街上 c 奶眾多, 任痣剛千萬年薪仲要蝕我地成千億等等因素
決定去番主場皇崗鼠林 ...
hehe兄,  午安  

多謝 SZ "有 前 冇 後" 報告   

你都好識嘆世界喎, 走咗去 "米蘿 cafe"
(打雀/泡妞性地)     

有冇 " 目及"  到附近 d 枱有好嘢呀 ??   

Big tits, 超薄 bra and no pad, 你都唔下毒手 ??  

有冇九両菜心呀 ??         

引用:
原帖由 ttyiu 於 2008-12-7 16:16 發表

甘都無機  唔係化 你成班友仔係未逼埋一間房
BG 都凸埋點  你敢係無凸出法寶  所以人地都費事采你  
咪係蘿.  呢 d 咪叫 " 飛 的 " 蘿 !!  

正如 Bowtie 所說 :  " 百年難得一遇 " 呀   

係呢, 老師, 今日冇上去幫女學生補習吓 d 英文動詞 ??   

( 因住佢哋肥佬呀 )    

引用:
原帖由 spamhehe 於 2008-12-7 12:16 發表
決定去番主場皇崗鼠林 ...

老鼠林自從裝修重開, 換過晒d部長, 技師, 去過一次後我都唔會再去. 因為d部長服務麻麻, 最重要係d女女唔掂.

你班人仲張佢突出既地方講完又講, 簡直係落井下石 冇 d 同情心
佢 d 皮膚仲要滑過阿婆.... 山水豆腐花
我夠知o答得杯落啦, 佢肯先得架
佢個樣真係好怕俾人知咁, 我又知呢間野真係有藝術品, 可望而不可即
我都係挨挨, 摸左幾下, 佢都彈開, 我吹佢漲咩
我吹佢唔漲, 自己漲左, 佢仲打左小 hehe 幾下話 "乜你咁都咁開心架"
我頂

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-12-7 20:08 發表

呢個樹林,已非昔日之樹林,又要花時間去慢慢探索,睇下邊個囡囡有鼠性。。

重開後第一次去做中式都做到鼠, 不過全程幾乎要合埋對眼先掂.

我係唔滿意d新部長既服務態度先唔再去.

21 123
發新話題