發新話題

情人節在 “講員” 找情人

引用:
原帖由 hammy 於 2009-2-16 11:59 發表
淫根 is so hard to control.  
hammy C 兄,
同意 C 兄講法, 有陣時條淫根彈起來的時候真係唔理好醜, 祇要就手.

引用:
原帖由 CHB 於 2009-2-16 12:05 發表
多謝精彩報告! 但hk$呢排咁紅會否變高危一族
多謝 C 兄稱讚.

引用:
原帖由 monimoni1986 於 2009-2-16 11:50 發表
c兄乳奶係咪即係牛奶?
monimoni1986 C 兄,
街街廣告內是這樣介紹的 , 詳情真係要 C 兄在現場試一試, 個種感覺真係好抵死.

引用:
原帖由 lokchai 於 2009-2-16 11:34 發表
c兄尼個臨時情人會唔會番食呀?
lokchai C兄,
在現場無其他心水囡囡選擇時必定百分百第一時間番食 , 起碼味道不錯嗎

引用:
原帖由 杏仁糊 於 2009-2-16 11:10 發表
c兄好enjoy咁wor, 可惜主頁見唔到佢相
杏仁糊版主,
小第真係幾 Enjoy 呀 , 可能囡囡佢知道乜野叫做將勤補拙掛, 祇要你清楚知道佢係青春少艾就得啦. 正所謂 : 少年十八無醜婦嗎 ??

引用:
原帖由 我係廚房仔 於 2009-2-16 07:35 發表
情人節要去wet又要避老婆打心理戰爽wor, c兄唔驚仲要交功課咩  
我係廚房仔 C兄,
小第其實都有 d 驚架, 如果唔係細細佬點會在場內忽軟忽硬呢 ?? 祇不過諗住食左先算啦 !! 大不了講大話弄個籍口囉

引用:
原帖由 lodger8008 於 2009-2-16 01:57 發表
!) is good services but face is   ar!
lodger8008 C 兄,
相信 c 兄曾經幫趁過佢吧, 所以才知道佢容貌, 小第祇是小小同意 C 兄講法, 不是百分百絕對同意, 有陣時外形樣貌真係見仁見智, 各花入各眼, 小第認為囡囡用心服務客人滿足就 ok 了.

引用:
原帖由 zaku008 於 2009-2-16 00:56 發表
2 個 bg 相貌如何
zaku008 C 兄,
** bg 樣貌請看街街廣告, !) bg沒有相片, 個人認為 ok 合格.

發新話題