發新話題

Sam Ho -- &* 墜機報告 adverse report

引用:
原帖由 大袋淫魔2005 於 2009-2-17 18:28 發表
個人唔會因為個別囡囡而blacklist整個場黑店除外
同意大袋淫魔 2005 C兄說法, 十隻手指也有長短, 今次失手不等如下次也一樣, 如果都係一樣就是運氣太差了.

學到野, 多謝分享

我在那裡留下不少子孫......依我所知..... &* 一定不是紅牌.....
她是 ( 號的表姊妹.....亦是雙飛組合
而佢平日都有好多call鐘回頭客
師兄的遭遇,亦是這個場很少有的投訴......
下次去....找 ( ...或.. ()....%*...@!.吧........
換班的那天....我通常不會去骨場......

尋尋覓覓,始終都會搵到食......

其實我覺得個場ok...而且幾安全tim...
所以唔會 BL個場...

我上次係sam ho都有幾好的經歷.....*) 好好feel.... 好gf feel~~~
我個fd 個#@都唔錯~~
只不過係今次之嗎...&* 麻q煩
好要讚...衰要彈

引用:
原帖由 bdntto 於 2009-2-17 19:29 發表
其實我覺得個場ok...而且幾安全tim...
所以唔會 BL個場...

我上次係sam ho都有幾好的經歷.....*) 好好feel.... 好gf feel~~~
我個fd 個#@都唔錯~~
只不過係今之姐...&* 麻q煩
好要讚...衰要彈
絕對認同免其他 c 兄賴野

引用:
原帖由 mark34 於 2009-2-17 19:36 發表

絕對認同免其他 c 兄賴野
完全認同,這個討論區目的是: 遇到好野同大家分享一下, 但相反有彈的地方亦要公布, 可讓各c-hing 了解該場之好與壞
讓大家可以找到自己之主場....

我對一間場囡囡的服務好與壞都會試三次來確定:thumbs_up.gif:

發新話題