發新話題

情人節在 “講員” 找情人

情人節在 “講員” 找情人

星期六情人節不用上班, 但老婆要黃昏才放工, 於是淫根又起, 邀約一位有家室的老友一齊北上走一轉   , 老友話 OK 無問題   , 中午過關前兩條友夾定口供在上水火車站齊齊打電話比各自老婆, 話與某某一齊去黃金電腦場睇下有乜新野, 下午行完電腦場後晚上才食飯 OK 嗎 ? 雙方老婆都無異議, :victory: :victory: 收線後大家即刻各自飛線去一咭兩號香港鈴聲個號碼以防老婆突然打電話來問東問西.   

過關後三扒兩撥求其食 d 野之後坐大巴去 “講員”, 大約一點鐘前到達現場, 人不多, 小貓三幾隻, 有 d 著緊衫好似準備走人, 有 d 沖緊涼, 老友話要焗下 d 肥膏標身大汗先, 我就先出大廳飲杯茶等埋佢才入房. 十零分鍾後老友入來大廳時仍然身水身汗, 結果兩條友再坐多一陣才想入房, 其間都見到有三幾個客人陸續入房先, 輪到我地入房時女主任才說只剩下3個囡囡. 哎呀 !! 即係無得揀, 點解女主任唔早 d 講呢 ??   在大廳坐個十零分鐘時間時可以先留牌嗎 ?? 佢話見我地兩個聚精會神睇緊電腦相所以無搔擾我地, Well, 已成事實, 廢話小講, 叫佢即刻 Call 最後呢三個賣剩蔗囡囡在我地面前出現, 一眼望埋去都唔駛揀了, 老友先出手 **, 我就要 !), 望望手機, 原來已是 1:25 PM 了.

入房後問囡囡係咪無晒小姐, 佢話係事實, 休息室內祇有三個小姐, 其他全部上晒鐘, 我問佢下午一點都咁好生意 ?? 佢話小姐不夠掛, 可能有 d 小姐仍然在家鄉未返來上班, 哎喲, 正月二十仍未返   佢話唔係, 過年前回鄉的小姐已回來上班, 過年後才回鄉的可能要下週或遲 d 才回來, 佢自己都係早幾日才從家鄉返來. 在昏暗燈光下再看清楚囡囡似乎幾好肉感, 樣子 OK 合格, :_n9: :_n9: 個子不高, 有 d 波路. 囡囡自稱湖南人士.

Part 1  :::  我反轉身趴在床上告訴囡囡求其按下背脊就得了, 不用花時間按正骨, 佢真係按了不夠五分鐘背脊便從褲腳位置伸手入褲浪摸 Pat Pat 了, 摸完 Pat Pat 指尖順勢掃掃大脾內外兩側, 掃完大脾再摸多一陣之後又 R 下, 又卒下荔枝咁, 如此這般來來回回十幾二十分鐘.   在此其間真係無聲勝有聲, 合埋雙眼只管享受, 感覺上又溫馨又寧靜 Very 舒服. 最後囡囡開聲出去取油時才發覺自己原來無除褲, 怪不得囡囡動作上好似差 d 乜就住就住咁, 真係笨漆.

Part 2  :::  我繼續反轉身趴在床上等囡囡返來, 她返來閂門後自動寬衣解帶開始推出招牌菜乳奶推油 , 她先幫我除褲, 然後趴在我背脊上用波波輕輕由屁股開始向上往背脊來來回回掃來掃去, 掃掃下掃到耳朵處, 我即刻擰咩塊面擺好耳朵位置享受波波推耳仔的感覺, 推完呢邊耳仔又推另一邊耳仔, 兩邊耳仔服務完後又開始推落去面頰處, 兩邊面頰服務完後開始用嘴巴續寸續寸輕吻背脊由上而下直至屁股來來回回, 其間又出手 R 下卒下春袋咁, 此時此刻細細佬已經怒髮衝冠頂唔住,   即刻反轉身面向天, 囡囡識趣即用嘴巴又錫又啜我 lin 頭, 另一隻手捉住我細細佬不停活動, 我亦不客氣兩隻手開始又摷下面又渣上面了, 大家互有攻守, 佢錫完啜完呢邊 lin 頭又開始搞我另一邊 lin 頭, 佢個嘴巴基本上無離開過我的上半身,   有陣時我隻手稍為放下來, 佢轉頭即刻捉住我隻手翻去繼續渣佢雙峰, 但細細佬今天好似有 d 問題時軟時硬, 但囡囡無蛇王偷懶, 雙手輪流交換繼續不停套弄細細佬, 只是嘴巴暫停服務, 原來暫停服務是要請我食波餅, 佢伸直腰挨埋來比提子飽我食, 我亦不客氣細細淡咬落去, 咬完後再伸條"利"又瀨又啜添. 兩個波餅食左好耐及渣左好耐仍未可出野, 囡囡可能感覺唔對路, 開始出絕招了, 縮翻低身體用嘴巴不停瀨我右邊耳朵外圍及內圍耳窿, 搞到成隻耳仔好多口水, 但係感覺真係 Very Hi,   hi 下 hi 下好快黎料, 再加上佢雙手加快速度不停套弄細細佬, 火山終於爆發了, 事後多謝囡囡努力不懈幫我出野.

囡囡出去洗洗手, 返來時拿了一個非常燙手的鹽袋在我背脊上碌來碌去非常爽, 正想爽多一陣時內線電話響起了, 快樂過得真係快, 又到時間講拜拜, 起身著衫出門去, 一開門見到老友與他的 ** 囡囡在前面走過, 原來大家一齊落鐘出門, 但佢個樣好淫賤口角微微笑 , 我問佢 Is that alright ?  佢話 : I tell you later. 之後兩人轉身與兩位囡囡說聲後會有期, 保重, 就此去沖涼了.

沖涼時繼續追問老友剛才戰情如何 ?? 條友仔懶得戚懶神秘話出左門口先講比你知, 呢度講野唔方便, 埋單比錢時女主任也過來嗲兩句, 佢也以為今天情人節應該很多港客在香港陪老婆或陪女友, 生意略為靜 d , 但想不到也有咁多客來找臨時情人.

落樓後兩條友一路行一路講 :“賽後你點睇”, 講講下已行到金光華廣場, 途中再次問清楚老友 ** 囡囡如何, 得唔得, 條友仔無正式回應, 祇係講左一句日文 : 依支烹 :good2: :good2:   咁內容及細節又如何呢 ?? 條友仔話聽日再翻卓後才話你知. 我話唔係呀馬 ?? 咁利害 ?? 佢即時回應講笑姐, 唔使咁認真. 結果佢祇係係咁而講左兩句 : RPP 幾好, 服務都有 d  Heart. 最後兩條友繼續一路行一路吹水其他話題, 真係行下行下行到羅湖商業城準備過關回港了. 時間為 16:00 咁上下. 話時話, 情人節天氣非常潮濕又悶熱, 而且有毛毛細雨添, 雖然祇穿 T 恤慢慢踱步, 但過關時發覺上半身濕晒, 真係想再去沖多次涼.

二人使費共銀 : 羅湖午餐 46, 大巴 2+2=4, 服務費 198+198=396, 更衣仔 10+10=20,  合共 466 人仔.

thx for report

2 個 bg 相貌如何

!) is good services but face is   ar!

引用:
原帖由 SmallBoy 於 2009-2-16 00:00 發表
星期六情人節不用上班, 但老婆要黃昏才放工, 於是淫根又起, 邀約一位有家室的老友一齊北上走一轉   , 老友話 OK 無問題   , 中午過關前兩條友夾定口供在上水火車站齊齊打電話比各自老婆, ...
情人節要去wet又要避老婆打心理戰爽wor, c兄唔驚仲要交功課咩

引用:
原帖由 SmallBoy 於 2009-2-16 00:00 發表
星期六情人節不用上班, 但老婆要黃昏才放工, 於是淫根又起, 邀約一位有家室的老友一齊北上走一轉   , 老友話 OK 無問題   , 中午過關前兩條友夾定口供在上水火車站齊齊打電話比各自老婆, ...
c兄好enjoy咁wor
可惜主頁見唔到佢相

引用:
c兄尼個臨時情人會唔會番食呀?

引用:
c兄乳奶係咪即係牛奶?

發新話題