26 1234
發新話題

超平report﹕再試鑫泉

超平report﹕再試鑫泉

以前係同鑫華同一個boss既,依家分開左了

依間係師奶場,好多港人一家大細黎玩,最初都係姑姐同爸爸帶我黎先。

想問後生女可以唔駛黎,但正骨手勢好好

一黎就叫個最平既plan,$68中式2小時+多$10按腳。

按腳條女件衫好易睇到波波 ,但條女at least有35歲

入到房,條女就ok,26-29歲到,著既係裙褲,手勢唔錯。

我用左c hing教既絕技,帶定少少錢入去,一黎就俾定$20佢。

最初我都正正經經按,又一路同佢吹水,到左咁上下,我借d耳掂下佢大脾,佢有少少縮,但我唔理,跟住問佢可否有特別服務,佢話要叫推油餐先有,我就話簽多d小費啦,佢就唔出聲,我就開始鍚佢塊面,佢又縮,但我唔理,一路進攻,最後仲同佢打埋車輪tim,跟住佢都好有職業道德,面紅經咁咁dup埋先,好,我由佢。

但我雙手已經無停過咁抽佢水,到正肉果時,我又奶佢對腳,雖然小小粗唔算得上係美腿,但勝在夠滑

但唔知係咪始終唔係機場,佢打飛機手勢真係麻麻,我後尾要親自出手射左佢。

埋單$68中式+$10按腳+$20tips+$100tips,$198落樓。

我就覺得抵,但大家就見人見智啦。

好一個 " 有 $$$ 駛得鬼推磨 " 既 report

請問呢間鑫泉喺邊呀?

引用:
原帖由 hainanmht10 於 2009-4-28 21:18 發表
請問呢間鑫泉喺邊呀?
人民南路 "錢櫃卡啦OK" 對面, 即 "小肥羊" 旁邊 !!

引用:
原帖由 vinsing 於 2009-4-28 23:22 發表

浪費金錢,用不得其所!
198 - 168 = 30  駛多左三條野
可能師兄唔清楚有機餐供應而已

168 仲係 120 mins

引用:
原帖由 pantsu 於 2009-4-28 23:31 發表

198 - 168 = 30  駛多左三條野
可能師兄唔清楚有機餐供應而已

168 仲係 120 mins
下?竟然仲有更平既plan:_n12:
由於我次次都係跟family黎,等我仲以為係正骨,係要捉鼠鼠既tim。
不過機餐個plan係點叫架?
同埋係咪平時按正骨既囡囡黎?定係專有d機餐既技師架?

引用:
原帖由 kakaol 於 2009-4-29 00:14 發表
下?竟然仲有更平既plan:_n12:
由於我次次都係跟family黎,等我仲以為係正骨,係要捉鼠鼠既tim。
不過機餐個plan係點叫架?
同埋係咪平時按正骨既囡囡黎?定係專有d機餐既技師架?
咁下次記得同姑姐、亞爸黎要試吓點機餐啦

引用:
原帖由 mongping 於 2009-4-29 00:24 發表

咁下次記得同姑姐、亞爸黎要試吓點機餐啦
唔好玩我啦c hing
可否講我知點叫架

26 1234
發新話題