發新話題

捉完易實發

引用:
原帖由 af1high 於 2009-4-20 19:51 發表
樓主要明刀明槍玩口爆不如去 CP CA 做莞式好過
粥丸只係機場
唔係老馮同你口爆
樓主何必咁傻去中菜館食西餐,然後話人(生發)煮得唔好食?
thats the point they never know:good2:

最中肯既批評,同意:victory:

:good2: :_n9:

(11):嚴禁灌水行為,警告無效者可被扣分/禁止發言或禁止訪問而不作事前通知!
      (無聊冇意義的字句/符號/圖案及不斷用同一組文字作回應,本網皆視為灌水)

睇左d回應都唔知好嬲定好笑,大多數ching都覺得特別服務不能强求,什至乎有個別ching話我無品,唔夠中肯唔夠客觀!
我只想重申一點....我絕對明白各ching的提點,本人從十年前到祖國浦己明白特別服務不能强求這道理,在事件的囡囡,我也沒怪她為何沒特別服務,我只是怪她為何騙我說比多$100就還我心願,後來卻也一樣手作仔,我覺得這不成實的手法很有問題,你可以跟我說沒有此服務,但不可以說比多$100就還我心願,後來卻也一樣,小弟書寫表達能力或許較差,以致有些ching對小弟有所誤会!!

咁樣做 #* 就唔岩啦
話 收多100 係口爆嗎
但係變左 手作仔

引用:
原帖由 路人1234 於 2009-4-21 00:04 發表
咁樣做 #* 就唔岩啦
話 收多100 係口爆嗎
但係變左 手作仔
我講黎講去,就係想講呢樣野:good2: !!!!!

條女係咪已經明白吹同口爆係兩回事?想落油打果時點解當場唔問條女既?

引用:
原帖由 kenhkb 於 2009-4-21 00:00 發表
睇左d回應都唔知好嬲定好笑,大多數ching都覺得特別服務不能强求,什至乎有個別ching話我無品,唔夠中肯唔夠客觀!
我只想重申一點....我絕對明白各ching的提點,本人從十年前到祖國浦己明白特別服務不能强求 ...
我都好明白樓主心情, 其實有可能係大家溝通上嘅問題, 所以第日交易前真係要講得一清二楚, 特別係用普通話泥表達, 更加要小心添

發新話題