發新話題

油麻地銀河試骨

引用:
原帖由 秋田禾夫 於 2009-4-11 02:26 發表

要代有份出過此場報告既兄弟講句公道說話, 樓主報告所試囡囡從未有兄弟出過報告, 奈何佢試既囡囡並非其他報告有提及過, 只係由主任介紹, 事後番尼怨冇乜毒龍物毒龍光朱等等, 上述秘技分別出自唔同囡囡, 但係樓主 ...
個場老總夜鬼mark哥jet兄有份出過wor

引用:
原帖由 sengir 於 2009-4-9 00:17 發表
我d BM?獨龍? 光豬推油呢?
你講既唔係指定動作喎
引用:
原帖由 mongping 於 2009-4-10 00:22 發表
師兄講咗: "個女女撩屎How" ,用普通話讀啦!! 佢係舊人, 曾經有 d 師兄話佢幾好喎。所以好難講, 睇彩數啦! 講真你得到嘅服務可以算ok 。我知有d 報告係吹水同誇張, 真係不可盡信
搵唔到喎

各位ching 首先講句唔好意思先..同埋先澄清我既報告絕不是有意話其他ching D報告唔準.
我都明白骨運/服務既野都係撞手神...所以今次去我全部由佢自由發揮.冇攞暗號..冇點ching 之前report d BG..目的都係睇下佢對d新客既標準服務...

我今次用既報告角度都係用一個walkin 客既角度去睇呢個場..比基本既價錢.. 拎基本既服務..因為我相信我遇到既..好多新去幫襯既ching都有機會遇到..

報告中既價錢, 報告中既服務...各位ching 覺得抵唔抵相信大家睇法唔同... (我都可能會再番去撞下手神 )

所以以上報告純粹個人意見. 有咩覺得講得不公平..請多多包涵 :smile1:

引用:
原帖由 sengir 於 2009-4-11 10:00 發表
各位ching 首先講句唔好意思先..同埋先澄清我既報告絕不是有意話其他ching D報告唔準.
我都明白骨運/服務既野都係撞手神...所以今次去我全部由佢自由發揮.冇攞暗號..冇點ching 之前report d BG..目的都係睇下佢對d新客既標準服務...
...
本身唔係特別話放D既骨女 , 就算係熟客大致上冇乜分別.

老總版主咁勤力...一朝出黎巡場~:good2:

day off.

再睇清楚報告覺得c兄牽強祈望唔客觀:icon9.gif:

ok la2百幾仲想要求d乜
嚴貴咪去舊幾水lor

發新話題