發新話題

初試港濠竹筍大木瓜

引用:
原帖由 sengir 於 2009-4-19 23:03 發表
琴日9:00我都有上去...仲見到幾個ching 話第一次黎.. 唔知係米幾位呢~
唔出奇, 佢地總店隨時10個有9個係街街兄弟tim

引用:
原帖由 lawmann 於 2009-4-19 01:04 發表

波夠大波推係舒服d
唔摸得妹妹睇囡囡個人

玩lin頭縮真係唔奇
話晒唔係AV女優
個別男女一樣會怕痕或者敏感
曾經見過其他報告話摸完妹妹有味~唱通街
事後報告囡囡點好服務一樣死
假設我地企晌囡囡角度諗
比個客任玩lin頭唔準縮~唔可能統一每個客人點玩lin頭法同玩既力度
任客摸妹妹~唔肯定每個客既個人衛生情況總之係手就摸得
日復一日年復一年
如果自己就係果個囡囡
問下自己受唔受得住?
唔夠一個星期發炎賺埋未夠睇醫生
當我地明白尼點既時侯
內心會好過d學懂包容同體諒

最近發覺不講版主會員與否越喱越有品 , 希望此風可持續落去:good2:

引用:
原帖由 暗黑騎士 於 2009-4-18 23:10 發表
終於昨天第一次上港濠試試....

裝修新, 地方大, locker 仔有三個, 招呼唔錯, 終於唔使自助啦....

部長(定經理)招呼都都幾好, 去電腦揀女, 相唔多, 睇中 !)) 同 !^*, 樣幾好又大波, 但兩個都返夜, 可惜!! (有沒 ...
玩上圍No.!^*夠fit , 玩人妻No.!夠體貼 一定夠互動會岩師亨

引用:
原帖由 danny 於 2009-4-19 17:45 發表
c兄,我比你好彩啦,我昨天下午遇到我喜歡類型囡囡,過程不錯,囡囡主動張身體貼近方便我上下其手,這囡囡是經理介意的:good2:
師兄可否Pm我女女No ?

我要玩尽深圳大波妹

样要顺眼...
唔要大肥婆...

-

引用:
原帖由 NGKH 於 2009-4-21 21:23 發表
我要玩尽深圳大波妹

样要顺眼...
唔要大肥婆...

-
我都係呀...!!!  最好服務都好啦....!!  玩得放0的啦.......!!

有位師兄問 NO....... 係 ^ 號....

引用:
原帖由 暗黑騎士 於 2009-4-22 00:44 發表

我都係呀...!!!  最好服務都好啦....!!  玩得放0的啦.......!!

有位師兄問 NO....... 係 ^ 號....
對奶夠凸出

:good2:

(01):嚴禁惡意攻擊本區,如灌水留言!

發新話題