發新話題

wong後tai道sun wong後式

引用:
原帖由 NGKH 於 2009-4-18 09:23 發表
由衷的感謝您的分享喔
C兄,你個個貼都孩咁回,好似"行貨"D喎,因住比版主話你灌水喎

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-4-18 12:08 發表

C兄,你個個貼都孩咁回,好似"行貨"D喎,因住比版主話你灌水喎
我都有留意到佢 d post , 仲係不時將 n 月前舊 post 推番上頂只為回要 thx share 之類

個心如果諗住去王后有機餐就唔好博啦! 擺明車馬去機場重開心啦。

引用:
原帖由 mongping 於 2009-4-18 23:00 發表
個心如果諗住去王后有機餐就唔好博啦! 擺明車馬去機場重開心啦。
明智之選 :good2: :good2:

[quote]原帖由 Mars 於 2009-4-18 05:23 發表
出 得 舒 服,玩 得 夠 放,同 埋 考 慮 到 價 錢 ,我 一 定 唔 會 去 這 間。

I TOTALLY AGREE, BRO.

王后真係好耐冇去了...   自從識去了港錢之後~   而且小弟都算有運,搵果d 囡囡通常手骨都唔差得過大場~:biggrin:     相比之下 ~~  唔使估估下 ~ 又平一大折 ~~      王后..... 算了吧~

引用:
原帖由 hilary 於 2009-4-20 06:12 發表
王后真係好耐冇去了...   自從識去了港錢之後~   而且小弟都算有運,搵果d 囡囡通常手骨都唔差得過大場~:biggrin:     相比之下 ~~  唔使估估下 ~ 又平一大折 ~~      王后..... 算了吧~
算你識諗

師兄全程多少银両?

發新話題