發新話題

老 師 也 溫 柔

引用:
原帖由 pantsu 於 2009-5-18 07:09 發表

會唔會沉呀
初 初 上 去 玩唔 知 訂,沉 左 個 Sauna 妹 ,住 埋 一 年 ,無 疾 而 終 ,就 算 係 搵 都 搵 個 做 正 行 啦 。
We can fly so high and never gonna die

引用:
原帖由 怒火狂龍 於 2009-5-18 10:12 發表
同老師開埋大咪仲high? HJ唔夠喎~
凱 記 無 得 開 大 咖 。
We can fly so high and never gonna die

引用:
原帖由 Mars 於 2009-5-16 19:00 發表
各 位 同 學 想 試 老 師 要 快 手, 點 解? 唔 講 自 己 諗 :smile1:
仲未開古wor

引用:
原帖由 Mars 於 2009-5-18 18:56 發表

初 初 上 去 玩唔 知 訂,沉 左 個 Sauna 妹 ,住 埋 一 年 ,無 疾 而 終 ,就 算 係 搵 都 搵 個 做 正 行 啦 。
有老虎都會沉啦, 何況單身呢 ?

引用:
原帖由 pantsu 於 2009-5-18 20:59 發表

有老虎都會沉啦, 何況單身呢 ?
沉 船 好 睇 每 一 個 人 接 受 程 度,同 埋 可 以 維 持 幾 耐 。

沉得深傷得仲深

引用:
原帖由 秋田禾夫 於 2009-5-20 01:14 發表
沉得深傷得仲深
秋 田 兄 有 感 而 發 喎,可 否 分 享 下 ?

引用:
原帖由 Mars 於 2009-5-20 18:55 發表

秋 田 兄 有 感 而 發 喎,可 否 分 享 下 ?
佢講下姐老手喱架佢

發新話題