發新話題

銀河報告

引用:
原帖由 bandmelon 於 2009-6-12 11:16 發表

都好耐無去啦 , 比較近期玩過, !^ , *^ ,  #* , 我最後印象中舊鹿鹿系中短髮,
講廣東話,個樣有幾分似陳煒,我地系咪講緊同一人 ~~~:big_smile:
中間果個好似服務麻麻地

好似!*都走了
c hing 最近有什麼推介

有沒有ching 知道no !%是否離職了,嫁人還是回老家。

已離職,一個多月前mark佢經理話佢無做

引用:
原帖由 bandmelon 於 2009-6-12 11:16 發表

都好耐無去啦 , 比較近期玩過, !^ , *^ ,  #* , 我最後印象中舊鹿鹿系中短髮,
講廣東話,個樣有幾分似陳煒,我地系咪講緊同一人 ~~~:big_smile:
yes,舊年((同我講係舊鹿鹿介紹佢嚟,唔知系咪舊鹿鹿傳功比佢,所以舊((service都非常好,可惜佢只係做咗一個月

引用:

!^做咗好耐,service就一時時,第一次mark佢就有bouns,*^就靚女但無service,#*無印象,不過我諗好難搵番好似舊鹿鹿咁-順德人service

引用:

中間果有 d 寸(純粹個人感受)

引用:
原帖由 Airport 於 2009-6-12 18:02 發表
有沒有ching 知道no !%是否離職了,嫁人還是回老家。
係嫁咗香港人, 有無返老家就

發新話題