發新話題

港豪-每況越下

引用:
原帖由 xman619 於 2009-6-20 01:58 發表

我19/6去d部長都係話過兩日停用, 但係又話佢地會幫我簽番....

講真, 都唔知停黎做乜!
咁耐無派q旁, 之前有keep 住未用o既都唔會有太多
新walk in果d而又唔會上forum果d都唔會知有q 旁
上forum print開果d/ ...
如果尼度班c兄真係罷去(假設)
生意額會差幾多尼

引用:
原帖由 xman619 於 2009-6-20 01:58 發表

我19/6去d部長都係話過兩日停用, 但係又話佢地會幫我簽番....

講真, 都唔知停黎做乜!
咁耐無派q旁, 之前有keep 住未用o既都唔會有太多
新walk in果d而又唔會上forum果d都唔會知有q 旁
上forum print開果d/ ...
管理層 忽痕:icon9.gif:

引用:
原帖由 lilibuttket 於 2009-6-20 03:43 發表

如果尼度班c兄真係罷去(假設)
生意額會差幾多尼
冇一半都3~4成信唔信講完仲多幾成tim

Overall, this sanua is downloan grade the services by themself, no guarantee as HK$ so good!

重諗深毫係射程內潻D家要諗諗! ::

Q旁我一般都吾會袋係身,免得比人見到又要解釋
其實個20皮,我都吾會叫經理簽,SERVICE好,比多小小又如何,最緊要HAPPY
SERVICE吾好,半價都吾去啦,徙時間兼谷能氣

引用:
Q旁我一般都吾會袋係身,免得比人見到又要解釋
其實個20皮,我都吾會叫經理簽,SERVICE好,比多小小又如何,最緊要HAPPY
SERVICE吾好,半價都吾去啦,徙時間兼谷能氣

絕對同意ching 所言!

service no good, always waiting

發新話題