發新話題

港豪-每況越下

引用:
原帖由 Nightstalker 於 2009-6-18 16:51 發表
Ching, 技師係唔係!^^?
C兄你咁強既,咁你都估到,難道你有相同遭遇?
其實我一般都吾想公開,免得傷害人,但你估到,我亦無為話吾係佢
而且今次我針對係經理/部長既行為,無話投訴女女,希望各C兄明白

引用:
原帖由 joe98 於 2009-6-18 17:06 發表
成日覺得D場一旺, management 就吾掂...好似吾憂做
芙蓉就是好例子...條野硬晒都俾D友激軟
市場會調控既,吾得D人就吾去,無人D經理就知驚,不過吾知會吾會為時已晚
其實如果我吾係要去搵"鐵達尼號" 可能我都會停一排先

i tried this BG last week as well... always ask me to call her back... service is "so-so" only... so won't re-eat.

引用:
原帖由 fat123fat 於 2009-6-18 17:56 發表
i tried this BG last week as well... always ask me to call her back... service is "so-so" only... so won't re-eat.
佢同我講話來左3日,原來吹水,其實都無所謂,不過成日叫人CALL鐘,無SERVICE點CALL呢,做得好既,吾洗叫,人地排隊等佢啦

的濕九部長經理很差,特別係又高又瘦嗰個。此場都係唔好去咁密。

Just read this :
港濠休閒會所將於本月20號凌晨開始暫停使用所有優惠券。

I will go to the other place !!!

引用:
原帖由 hamsam 於 2009-6-18 21:44 發表
Just read this :
港濠休閒會所將於本月20號凌晨開始暫停使用所有優惠券。

I will go to the other place !!!
晌邊度發表架, 點解我到處都搵唔到既 ??

引用:
原帖由 pantsu 於 2009-6-18 22:45 發表

晌邊度發表架, 點解我到處都搵唔到既 ??
http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=72246&extra=page%3D1

發新話題